Carolina Pop – säsongens bombnedslag

NÖJE

Max Stjernfeldt såg pilsk ut.

Kanske kan det här bli den korsning av tv-dramat ”Lost” och sexsåpan ”Paradise Hotel” som TV?3 hoppas på.

I huvudrollen: Carolina Pop.

Carolina Pop.

Carolina Pop, vem?

Vänta bara.

Hon är en bomb som gled ur flygplanet på Bromma flygplats i går eftermiddag i kortkort, med ett par ben så långa att de aldrig verkade ta slut.

Nästan lika långa som hennes sylvassa klackar.

– Jag kommer inte att kunna leva utan mitt smink, deklarerade hon.

Carolina Pop bor i London och pratar svengelska ungefär som Dolph Lundgren gjorde när han var som mest uppe i det blå.

Hon är gucci och glamour rakt igenom. Med klass. Inte en Linda Rosing, Carolina Gynning eller Olinda. Men kanske lika provocerande.

Carolina Pop – vilket namn! – berättade att hennes rika vänner lovat att komma hämta henne med privatflyg om det blir för jobbigt på ön.

Och hon skojade inte.

Den 30-åriga modellen, skådespelerskan, jetsetaren, vad-hon-nu-är, kommer att bli en stor dokusåpastjärna när ”Robinson” sänds i höst.

Men det är annars inte samma drag under Robinsongaloscherna längre. Efter nio säsonger har vi sett det mesta, hela tiden, överallt.

Men det finns en fin gammal klang över ”Robinson”. Trots allt var den först.

TV3 har inspirerats av öde öserien ”Lost” – i sin tur inspirerad av ”Robinson” – och tänker bli moderna igen. Om bara romanserna hettar till kan det bli bra tv en gång i veckan.

Svårt att säga hur romanssugna gänget var i går i Bromma, men stomatolstekaren Max Stjernfeldt från Östermalm verkade het, liksom Patricia Droben, som deltog i Fröken Sverige 1998.

Min omedelbara favoriter – förutom fröken Pop – blev stenhårda Ehrling Wahlgren, 58, bodybuildingsvärldsmästare på 70-talet, och rara fröken fräken Karolina Conrad, 23, från Göteborg.

Men Carolina Pop lär stå i en klass för sig.

Ända tills hon tröttnar på att krypa omkring i smutsen och skickar efter ett jetplan som tar henne hem till London.

Fredrik Virtanen