Sexigt, Peppe

NÖJE

Jag tycker att alla kändisar som har ställt upp i det stora dansspektaklet "Let´s dance" är jäkligt coola. För det är ju faktiskt läskigt att dansa. I alla fall nykter. Och med publik.

Foto: peter Kjellerås
Peppe Engs och Malin Watsons klädval lyste upp danskvällen.

Själv har jag inte tagit många danssteg sedan påsken 1994, då jag en aning tankad för sent upptäckte att mina jättestora baggypants, som det hette då, låg på golvet medan jag själv shakade lös i gud-vet-vilka slitna gamla trosor. Föreställ er den tonårsångesten om ni kan.

Så jag är imponerad. Och jag misstänker att TV4 har en smärre tittarsuccé i händerna.

Första avsnittet lovade i alla fall gott. Alla var snygga och glada, bandet var kanon och programledarparet David Hellenius och Agneta Sjödin var härligt. Särskilt Agneta var mycket roligare än hon brukar. Vad gäller David så är ju han alltid rolig. TV4 kan förmodligen placera ut honom i ett sandtag i Ödeshög och göra stor underhållning av det.

Dansarnas kläder var för övrigt en källa till inspiration. Ett par av elitdansösernas kreationer är jag tveksam på att ens Pamela Anderson skulle kliva ner från knullgungan och ut i offentlighetens ljus med. På killsidan var det Peppe Eng som imponerade med kvällens sexigaste outfit.

Pokalen för skönaste kommentar går till jurymedlemmen Ann Wilson, som uppmanade Carolina Gynning att "försöka ha benen mer ihop".

Hon hade uppenbarligen inte sett ett enda avsnitt av "Big brother" 2004.

På det stora hela var "Let"s dance" snyggt förpackad, lättsmält fredagsunderhållning. Alla ni som inte kollade bör hoppa på tåget nästa vecka. Jag lovar, det kommer att bli kul.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM