I veckan med Karolina Fjällborg

NÖJE
Foto: AP
Ramones.

Måndag:

Hon blir president

Härlig tv-dag. På TV4 börjar dramaserien "Commander in chief", med Geena Davis som USA:s första kvinnliga president (20.00). På TV3 börjar designerdokusåpan "Project runway", med Heidi Klum (19.00). Och på TV8 startar Aftonbladets Fredrik Virtanens egen talkshow (22.30).

Tisdag:

Varning för sex i TV

På tisdag brassar TV 4 på med den brittiska dokumentärserien "Sex inspectors". Bara det absolut nödvändigaste pixlas när vi får ta del av olika pars hopplösa sexliv. Varning för saker du kanske inte vill se.

TV 4 kl 22.35

Onsdag:

Filmen om Ramones

Det blir onsdagsgodis för punkrocksfans när musikdokumentären "End of the Century - historien om The Ramones" visas på SVT. Om hur ett par killar från Queens kunde bli kult för missanpassade kids världen över.

SVT 1 kl 22.35.

Torsdag:

Nytt tonårsdrama

SVT kör i gång sin nya inköpta dramaserie "Veronica Mars", om en vanlig tonårstjej i Kalifornien som blir en modern Sherlock Holmes för att lösa mordet på sin väninna - och rentvå sin faders namn.

SVT 2 kl 20.00.

Fredag:

Två måste-filmer

Två biofilmer som inte får missas: svenska relationskomedin "Varannan vecka", av och med Måns och Felix Herngren. Och "Jarhead" - en verklighetsbaserad historia om det första gulfkriget, med Jake Gyllenhaal.

Lördag:

Ny komedi SVT

Komiker som Sissela Kyle, Johan Rheborg och Johan Glans kan man oftast lita på. Nu kommer de tillsammans i en ny serie, om en mystisk svensk historisk figur vid namn Nisse Hult. Kan bli hur bra som helst.

SVT 1 kl. 21.00

Söndag:

Rockbjörn-fest!

Årets första riktiga fest värd namnet hålls på Cirkus i Stockholm när Aftonbladet och den lurviga gamla Rockbjörnen delar ut priser till läsarnas favoriter i Musiksverige. Vilka vinner 2005 års Rockbjörnar? Det är ni som har bestämt.

Karolina Fjällborg