Lika bra att Melker åkte ut

NÖJE

Första paret har åkt ut och lika bra var det. Melker Andersson var visserligen inte sämst, men det här är lika mycket show som teknik så det gäller ju att vara i alla fall lite charmigare än Berlinmuren.

I övrigt är deltagarna härliga. Paolo Roberto kanske är lite stiff, men han försöker verkligen. Viktor Åkerblom Nilsson är som ett party på två ben och Anna Book vill man numera ha utgiven som docka.

Men nästan lika roligt som själva programmet är det att läsa på nätet vad tittarna säger. Även de som tycker att "Let"s dance" är skit och att alla som engagerar sig är korkade tar sig tid att skriva. Det måste ju vara höjden av förvirring. Andra har gått igång på att TV4 använder tv-licenspengar till sådant här trams. Verkar också snurrigt.

Allra bäst gillar jag konspirationsteoretikerna. Folk misstänker oegentligheter som att TV4:s egna profiler favoriseras och att utröstade Ingrid Beate skulle ha kontakter inom juryn. (Det var uppenbarligen inga bra, hihi.)

Själv kan jag inte ta en amatörtävling i dans på så stort allvar att jag ska börja ropa jäv. Däremot undrar jag varför TV4 vägrar att redovisa hur tittarna röstade. Det känns som att lägga ut gödsel för att odla arga soffpotatisar.

Karolina Fjällborg