Nöjesliv i veckan

... med Karolina Fjällborg

NÖJE
På tisdag nystartar ”Desperate Housewifes”.

Måndag

Supernasty jury

Måndagar är tv-kvällen framför andra i år. SVT visar säsong sex av ”Vita huset”. Och i TV4 kör ”American idol” igång (amerikanska ”Idol” med supernasty jury).

SVT1 kl 22.00 och TV4 kl 22.35.

Tisdag

Hemmafruarna är tillbaka

I morgon sätter Kanal 5 igång underbara ”Desperate housewives” igen! SVT kontrar med George Clooneys och Steven Soderberghs ”Oskrivna blad” – en improviserad halvrealityserie om unga, aspirerande skådisar. Håll tummarna för sluskiga agenter och oanständiga förslag.

Kanal 5 kl 21.00 och SVT2 kl 20.30.

Onsdag

Blunt lirar på Hovet

James ”You’re beautiful” Blunt spelar på Hovet i Stockholm. ”Lost” fortsätter med nya nu-är-det-så-spännande-så-jag-tror-jag-dör-avsnitt på TV4 kl 21.00. Dessutom släpps flumtrippen ”Kalle och chokladfabriken” på dvd.

torsdag

Två karlar i klänning

På torsdag är det Oasis som intar Hovet. För den som föredrar karlar i klänningar framför karlar med kola i näsborrarna så kör After Dark igång sin show La Dolce Vita igen på Rondo i Göteborg (Liseberg, that is).

Fredag

Casanova på bio

På fredag är det biodags. Välj mellan Lasse Hallströms ganska roliga fars ”Casanova” och nya Jim Carrey-spexet ”Fun with Dick & Jane”. Glöm inte att köpa snarr.

Lördag

”Amadeus” i din tv

Bra ursäkt för att stanna hemma från krogen: Milos Formans mastodontfilm ”Amadeus – director’s cut” visas i din tv.

SVT2 kl 21.15.

Söndag

Big Brother-premiär

Två sköna seriestarter. På SVT fortsätter ”Six feet under” – serien med en försmak för lik – och i Kanal 5 dundrar årets supa och knulla-gäster in i Big brother-huset i ”Big brother ankomsten”.

SVT2 kl 21.20 och Kanal 5 kl 21.00.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM