Nöjesliv i veckan

Måndag

NÖJE

Dans & filmfest

Tv-året 2006 fortsätter glittra. I dag startar andra säsongen av TV 3:s danssåpa ”Floor filler” (19.00) och en färsk vända av Kanal 5:s ”CSI”, med smarta kriminaltekniker (21.00). Dessutom sänds Guldbaggegalan från Göteborg i SVT1 (20.00).

Tisdag

Glöm äckelgubben

Varning! Kanal 5 sänder ”Girls of the Playboy mansion”, där tre av Hugh Hefners blondiner får berätta om sin underbara tillvaro med en skrynklig, polygam gubbfan. Kolla istället nya avsnitt av ”Gilmore girls”, Kanal 5 20.00, eller SVT:s politiska serie ”Toppkandidaterna” 21.30.

Onsdag

”OC”-dags

Kanal 5 kör igång nya, sköna avsnitt av ”OC”, med alla snygga kids. De bjussar även på starten av mysko serien ”Invasion”, som ställer den klassiska frågan ”finns det utomjordiskt liv?”.

Kanal 5 kl 21.00

Torsdag

Vild hiphopfest

På torsdag är det kul att vara skåning. Då kommer nämligen hiphopkollektivet Wu-Tang Killa Beez straight outta USA till Mejeriet i Lund. På lördag kommer de till Stockholm och härjar på Dieselverkstaden i Sickla.

Fredag

Underbar bögfilm

Bögcowboyfilmen ”Brokeback mountain” med Jake Gyllenhaal och Heath Ledger har premiär. Den är alldeles, alldeles underbar. En annan höjdare är Johnny Cash och June Carter-porträttet ”Walk the line”, med Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon.

Lördag

Galet ös på Hovet

På lördag är det Hovet i Stockholm som gäller. Då blir det nämligen fullt ös medvetslös med Foo Fighters. Det är inte Nirvana, men så nära man kan komma nu för tiden.

Söndag

Hjärndött

”Big brother 2006” rullar och det ser ut att bli den mest hjärndöda säsongen hittills. På söndag sammanfattas den första veckan under en direktsänd talkshow.

Kanal 5 kl 21.00.

Karolina Fjällborg