Det är en sorglig samling i ”BB”-huset

NÖJE

Jag trodde inte att man utförde lobotomier fortfarande.

Jag hade tydligen fel.

Det stod klart i går när ”Big brother” körde

i gång och den sorgliga samlingen deltagare intog huset.

”Big brother 2006” är nämligen en katastrof.

För även om Kanal 5-såpan alltid har haft en stor andel airheads, så har det oftast funnits ett par personer som har klarat av att i alla fall läsa upp breven med instruktioner som har skickats in. I år däremot har man satsat fullt ut på människor som inte har något att förlora på att låta folk se dem kissa på mattor, pippa på fyllan och föra diskussioner som får Bill och Bull att verka genialiska.

Drar jag alla över en kam nu? Ja, det kan ni ge er fan på. Och det har de castingansvariga också gjort.

Likriktingen är som värst på tjejsidan. Där har man valt ut ett gäng så kallade glamourmodeller (vad som är mer glamouröst med att posera i stringtrosor från Lindex och platåskor från Din Sko än att, som riktiga modeller, visa haute couture från Versace förtäljer inte historien) och några andra tjejer som skulle sälja sin gamla morsa för att få vika ut sig. På detta har man kastat in en mullig, mörkhårig och crazy feminist för att, bokstavligt talat, få lite jämvikt i fjollträsket. Ja, ni fattar, det är bäddat för nakna tuttar och catfights.

Frågan är om vi kommer att orka kolla. Det finns en gräns för hur mycket idioti även den mest inbitna dokusåpatorsk kan klara.

Karolina Fjällborg