Jessica & Muffe - vilken dramatik

NÖJE

Det var väl självaste fan. Nu sitter jag framför tv:n på söndagskvällarna och småfnissar åt "Big brother" i alla fall - utan att gräma mig över att jag missar "Six feet under".

Foto: KANAL 5
sexgräl Jessica och Muffe försonas över ett glas inne på toan - för att strax efteråt ryka ihop igen.

Det måste betyda att årets omgång inte är så tokig ändå, trots att det från början verkade som om de castingansvariga hade supit ner sig totalt. "BB" är visserligen inte lika roligt som förr, men det funkar.

Det är nya grejer som har blivit intressanta, dock. Förutom energiboosten i form av jokrar - varav två kan vara the original bitches of Eastwick - så är det mest spännande situationen mellan Jessica och Muffe. För medan det tidigare har varit samlag i infrarött ljus som har varit hårdvaluta är det i år snarare det man inte ser som får en att vilja fortsätta titta.

Jessica hävdar ju att hon har legat med Muffe ett antal gånger, men Muffe förnekar allt. Det traditionella könsmönstret är omvänt, alltså. Och vi vet egentligen inte riktigt vad som faktiskt har hänt. Kanal 5 har varit smarta som inte har visat precis allt. För nu är vi fast. Vi vill veta sanningen, se honom tagen med handen i kakburken.

Jag gillar för övrigt Muffes mammas teori, som vi fick höra i går. Hon tror att Muffe delar säng med Jessica för att vara snäll, för att ingen annan vill sova med henne. Pojken har ju alltid tänkt mer på andra än på sig själv.

Underbart godtrogen, precis som alla morsor är när det gäller söner.

KARROMETER

Karolina Fjällborg