Hoppas att playern Muffe får fingret

NÖJE

Nu händer det grejer i "Big brother"-kåken.

Först och främst så använde folk sina surt förvärvade pengar till att göra en god gärning och ringa och rösta ut Muffe. Det tyder på gott omdöme.

För Muffe har betett sig läskigt - inte bara mot Jessica och sin eventuella flickvän på utsidan, utan även mot sin polare Samuel och den rakade göteborgaren Daniel, som fick sig en släng av hans obotliga homofobi efter en privat bastufest.

Nu finns det bara en sak till man hoppas på när det gäller playern från Norrköping och det är att hans "stora kärlek på utsidan" ger honom fingret och ber honom fara och flyga till landet där det inte räknas som sex att ha sitt könsorgan i en annan människa.

Annat roligt som har hänt är att Danne och Anton har börjat tuppfäktas lite lätt om Carina, som ju faktiskt inte verkar vilja ha någon av dem. Och att Samuel och Daniel såg väldigt kärvänliga ut när de smiskade varandra i bastun häromkvällen.

För även om man inte tycker att sex framför kamerorna är särskilt spännande längre - efter ett antal säsonger av juckande under täckena på bästa förnedringstv-tid - så håller man ju tummarna för en gayromans.

Det skulle röra om lite i dokugrytan.

KARROMETER

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM