Nöjesliv i veckan

Måndag

NÖJE

Bra Bengtzing-dag

Klockan 21.00 börjar TV4:s nya samhällsprogram "Drevet", där skojare avslöjas. Och så är det en bra dag för dem som tycker att en skiva med Linda Bengtzing är en av livets nödvändigheter, eftersom hennes nya släpps.

Tisdag

Mera Thåström - eller panik med Foster

Thåström gör sin andra konsert på Annexet i Stockholm. De som inte ska dit, och har den goda smaken att älska Jodie Foster, kan se henne i "Panic room" på TV3, 21.00.

Onsdag

Sköna David

Sköna David Onsdag blir en bra tv-dag. På TV4 är det premiär för den engelska kriminalserien "Nattskiftet" (20.00). Och i SVT kör en ny säsong av David Bexelius störtsköna ungdomsprogram "Raggadish" igång (20.30).

Torsdag

Rota i cd-hyllan

Köp en ny bra svensk skiva, vetja. Både The Concretes "In colour" och The Sounds "Dying to say this to you" finns nu i en butik nära dig. Plus några nya Lundell-samlingar.

Fredag

Fullt ös i TV4

Vilken dag! TV4 öser på med "Rampfeber" (20.00), "Hey Baberiba" (21.00) och "100%" (21.30). Och på biograferna går ett gäng filmer upp. Satsa på det sydkoreanska proffset Chan-Wook Parks "Lady vengeance".

Lördag

Glöm inte Aten

Efter typ 180 deltävlingar är det äntligen dags för den stora schlagerfinalen i Globen. Vinnaren är dock inte klar för Eurovision song contest i Aten, utan måste först kvala in, eftersom vi hamnade på en rutten placering förra året.

SVT1 kl 20.00.

Söndag

Dumburk

Dumburk En söndagkväll tillbringas bäst framför dumburken. Kl 21.00 kan man välja mellan den romantiska filmen "Notting hill" på TV3 och veckans utröstning i Kanal5:s primitiva såpa "Big brother".

Karolina Fjällborg