Deltagare på smällen ren tv-dröm

NÖJE

Okej, nu ser det ut som om Big brother-Jessica inte har en bulle i ugnen.

Men ändå, ponera att

hon faktiskt hade blivit med barn.

Vad hade hänt då?

Jessica provar hur det känns att vara höggravid - med en kudde under jackan.

På Kanal 5 skulle det drickas champagne. Inget snack om den saken.

Om en deltagare hade blivit på smällen och den påstådda farsan dessutom mer eller mindre förnekade samlag" Ja, det hade varit en dopkusåpadream come true.

Visst hade det blivit en del moralpanik och snack om ansvar, för mycket alkohol, blaha blaha, men i slutänden hade det definitivt fått intresset för BB att explodera.

För det hade varit en unik händelse i tv-Sverige.

Vi höjer inte på ögonbrynen över lite halvdant fyllejuck längre, men när folk börjar tillverka kids mitt framför ögonen på oss, då kan vi inte förbli likgiltiga.

För - ärligt talat - nog skulle det vara en dramaturgisk kick för oss tittare om Jessica faktiskt växte till en spärrballong och fick hormonella utbrott där inne? Om vi fick en nutida jungfrufödsel, där den ena föräldern inte ens haft sex med den andra?

Det är i sådana här lägen man måste ge sig själv en örfil för att vakna till och komma ihåg att det är riktiga människor som springer omkring där inne.

För det hade faktiskt kunnat vara ett riktigt barn som blev till medan vi satt och käkade chips och höll tummarna för mer intriger, bråk och ogenomtänkt samkväm.

Hade inte det varit hur konstigt som helst?

Karolina Fjällborg