Jamie Foxx-albumet kommer på onsdag

NÖJE

Måndag: Jippi! En ny säsong börjar av ruggiga "CSI: NY" (Kanal 5, 21.55). Och så har David Batras och Elin Eks humor/politik-serie "Folkvald" premiär (SVT2, 20.00).

Tisdag: Freddie Prinze Jr:s sitcom "Freddie" - där även gamle "Bevvan"-räven Brian Austin Green är med - går loss i Kanal 5, 21.55. Och i SVT1 börjar smygtitten på årets schlagerbidrag i "Inför Eurovision Song Contest 2006", 21.00.Onsdag

Onsdag: I veckans skivskörd hittar vi Jamie Foxx, Bruce Springsteen, Magnus Carlsson och Therapy?. På dvd-fronten kommer "Ninas resa" och "Zozo", och på tv gäller säsongsstarten av glassiga "Las Vegas". Kanal 5, 21.55.

Torsdag Den sjöblöta säsongsavslutningen ski & rock drar igång i Sälen, för dig som gillar skidåkning, musik och bira. Första kvällen spelar The Soundtrack of Our Lives. Missa heller inte den rysliga dokumentären ”Han kallades kannibalen” i TV4, 21.00.

Fredag Gå på bio och se en splitterny rulle. Den här veckan är det premiär för tyska ”Den vita massajen”, dansksvenska ”Konsten att flyga till Kabul” samt 50 Cents gangstaflick ”Get rich or die trying”.

Lördag Sista chansen av den sjukt populära musikalen ”Saturday Night Fever” går av stapeln på Oscarsteatern i Stockholm.

Söndag Ge dig ut till en brasa på valborgsmässoafton, vetja. Förslagsvis till Uppsala, där det är fullt ös medvetslös varje år. Zappa annars in SVT2 21.20 och kolla på härliga ”Nip/tuck som är inne på en tredje säsong.

Karolina Fjällborg