Värsta vinstlotten för föredettingarna

NÖJE

Varje vår återupplivar TV4 ett antal kändisar från vad man trodde var en hopplös medial koma.

I år var Susan Lanefelt en av de lyckliga.

Susan Lanefelt är ute ur ”Let’s dance”, men hon har förmodligen ändå – efter bara fyra program – lyckats ge sitt så kallade personliga varumärke en rejäl boost.

Lite äldre tittare kände visserligen redan till henne. Och folk i min generation kom ihåg en luddig figur som sa ”kniiip” på 80-talet.

Men det är ingen överdrift att säga att Susan inte direkt har varit i ropet de senaste ... 20 åren.

Och nu vet till och med kidsen vem hon är.

Så för henne var det definitivt ett väldigt smart drag att ställa upp i ”Let’s dance”.

Precis som det har varit värsta vinstlotten för Linda Lampenius, som har gått från utvikningsbrud på dekis till förstasidesstoff på tre röda, och Richard Herrey, vars gamla gyllene skor från -84 hade börjat bli mer än lovligt dammiga när TV4 plötsligt öppnade famnen.

För de deltagare som redan från början hade sitt på det torra – som till exempel Danny Saucedo och Tina Nordström – blir ”Let’s dance” däremot bara ett mellanspel. Som varken gör till eller från för karriären.

Fjellborgs facit

DANSEN:

Richard Herrey och Cecilia Ehrling rev av en feting-paso doble. Men en liten t-shirt under Richards väst hade sannerligen inte skadat ...

Karl-Petters slowfox hade kanske platsat bättre på en blöt logdans än i direktsänd tv?

Stylingen

Mi Ridell är uppenbarligen inte folkets favorit. Men hon var vacker som en dag i går.

Punkstylad.

Skotskrutigt i all ära, men Tina Nordströms försök till Vivienne Westwood-punk kändes inte helt okej.

Veckans ...

... PLUMP: Sluta tjata om Dilbas inre fredagstjej nu. Uttrycket var inte särskilt fyndigt ens från början, och nu är det så trött att det behöver fultjack för att hålla sig vaket till nästa fredag.

... HÖJDARE: Att David Hellenius böjde sig fram för att kyssa Danny Saucedo i soffan var roligt. På riktigt. För det såg verkligen ut som att det var precis vad den blekta blondinen satt och hoppades på.

... FRÅGA: Hade Tobias Wallin trillat i en målarlåda? Karln fick ju Dame Edna att framstå som en kille som gillar att gå au naturel.

ARTIKELN HANDLAR OM