Skadeskjutna älgar inget nytt

– nu vill folk se tävling

NÖJE

Folk röstar tydligen enligt ett helt nytt, revolutionerande upplägg i årets ”Let’s dance”:

De sämsta åker ut först!

Det var som fan.

”Let’s dance” har verkligen utvecklats.

För medan de första två säsongernas i särklass sämsta dansare – Peppe Eng respektive Lasse Brandeby – höll sig kvar rätt länge i tävlingarna så åkte årets stolpskott ut med huvudet före illa kvickt.

Smal och inte lika folkkär

Uffe Larsson är alltså den som avses.

Det här kan förstås bero på att nyhetens behag har lagt sig när det gäller roliga gubbar som haltar runt på dansgolvet likt skadeskjutna älgar, så att folk har börjat prioritera riktig tävling framför slapstick.

Men det kan också bero på att Larsson av någon underlig anledning har blivit mindre och mindre folkkär i takt med varje tappat kilo.

Personligen skulle jag satsa mina pengar på det senare alternativet.

Och på att Karl Petter Bergvall inom kort kommer att hitta den där bruden som han letade med ljus och lykta efter i ”Bonde söker fru”.

För det ser ut som att grisbonden håller på att förföra hela svenska folket.

Vi är ju så förbannat lätta att charma upp i brygga.

FAKTA

Fjellborgs facit

Dansen:

Linda Lampenius och Daniel da Silvas quickstep var smashing! Tjejen må fnittra som en fjortis, men hon dansar som en kvinna.

Med risk för att sparka in öppna dörrar – Uffe Larssons rumba var en rysare. Inte minst på grund av hans farbror-Bosse-har-kåtslag-miner.

Stylingen:

Carin da Silvas klänning var lika vacker som hon. Är det egentligen någon som tittar särskilt mycket på hennes partner?

Björn Törnbloms babyblå svid var ett gravt brott mot den goda smaken. Och inte blev det bättre av att Susan Lanefelt hade släpat med sig grannens rabatt.

Veckans ...

... PLUMP: Var det bara min fantasi som skenade iväg med mig eller såg Richard Herreys minspel under rumban ut att tillhöra en tysk porrskådis?

... HÖJDARE: David Hellenius och Tony Irving blir bara bättre och bättre på kärleksfull käftslängning.

... FRÅGA: När kommer första kraschen? I går var Dilba Demirbag och Tobias Wallin farligt nära att ta vurp-oskulden av tävlingen.

ARTIKELN HANDLAR OM