Axl Rose kör dyrt

1 av 2 | Foto: AP
Snajdig kärra, Axl.
NÖJE

Rockens Greta Garbo lever.

Även om den gamle Guns "N Rosessångaren Axl Rose i dag ligger lågt när det gäller musik ser han till att flasha i trafiken.

Häromdagen klev han enligt Aftonbladets källa in på BMW i Santa Monica i Kalifornien och köpte en lyxutrustad, svart Z8 Roadster.

Prislappen: 1,2 miljoner kronor.

Lundin till USA

Den prisbelönte svenske låtskrivaren Kristian Lundin (N"Sync, Backstreet Boys, med flera) har flyttat till södra Kalifornien. Men det är inte popuppdragen som fått honom att överge Stockholm. I stället är det en kvinna som lockat honom att ta steget över Atlanten. Lundin har enligt källor till Aftonbladet gift sig med en amerikanska och tänker fortsätta jobbet från USA.

Orlando dalar

Samma dag som Orlando Bloom firade nyår i Stockholm ägnade New York Times närmare två sidor åt hans karriär. Han förutspåddes bli näste Hollywoodtungviktare med en lön på 20 miljoner dollar per film. Men det var före "Kingdom of heaven", och innan han fick skulden för sågade "Elizabethtown".

En analytiker liknar Orlandos senaste år för ett steg framåt och två bakåt.

”Kidman gifter sig före Cruise”

Hollywood håller koll på årets altarrace. Frågan är vem som blir först - Nicole Kidman och hennes Keith Urban eller Tom Cruise och hans Katie Holmes. Ämnet har rönt sånt intresse att Las Vegas vadhållare gett sig i leken. Den som just nu tippas ha störst chans att först dra på sig vigselringen är Kidman.

Magnus Sundholm