Heta Bo i storfilm

NÖJE

Ingen av de inblandade vill säga något men ta det som ett säkert stalltips. Vår svenske Hollywoodveteran Bo Svensson är aktuell för en roll i Quentin Tarantinos nästa Hollywoodrulle.

Regissören ska ha varit så nöjd med svenskens insats som präst i "Kill Bill" att han ger 61-åringen förnyat förtroende.

Kate Moss har sagt att hon ska återvända till England när hon är redo. Att döma av dem som häromkvällen såg den 31-åriga modellen tillsammans med unga pojkvännen Jamie Burke, 20, på trendiga Nobu i Malibu lär det dröja.

Om det var havsvatt-net som gjort hennes ögon rödaktiga är oklart men Moss och Burke stack utan att ha ätit upp maten.

Nu kan Britney Spears karriär verkligen vara i fara. Skvallerkällor uppger att popstjärnan ska hjälpa maken Kevin Federline att bli rapstjärna.

Den nyblivna mamman lär ha sagt ja till att medverka på hans kommande platta.

Federline kan behöva hjälpen. De första singlarna har sågats jäms fotknölarna.

Det är inte bara fansen som tröttnat på Eva Longoria. Också hennes motspelare i "Desperate housewives" uppges vända henne ryggen. Attityd, offentliga skandaler och megaego uppges ha bäddat för sprickan.

Men den kyliga stämningen på inspelningen förnekas av programmets talesperson.

- Alla inblandade stöttar varandra, heter det i ett uttalande.

Nu testar 50 Cent metoden som Tom Cruise ska ha använt sig av. Han intervjuar potentiella fruar. För en månad sedan skickade han sina medarbetare på talangjakt på en nattklubb i London.

De kom tillbaka med en rad unga tjejer, som dock fick nöja sig med en festnatt med rapstjärnan.Bo - en svensk stjärna.Kate Moss.Britney och Kevin.Ego-Eva.

JA

NEJ

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM