Veckans hollywood

Magnus Sundholm skriver från Hollywood

NÖJE
Foto: AP
Britney Spears make har många öknamn i pressen.

Dyra prisutdelare

Chansen att glänsa i rampljuset var inte den enda orsaken till att Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Natalie Portman och andra storstjärnor ställde upp som prisutdelare i Golden Globegalan i Kalifornien i morse.

Som tack för hjälpen fick de varsin "presentpåse" innehållande bland annat en kryssning för två, en diamantring, jeans, skärp, solglasögon, teaterbiljetter, en Bosskostym samt en dammsugare till ett värde av närmare 500 000 kronor.

Federline hånas

Det brukar heta att kärt barn har många namn. I så fall måste Kevin Federline vara riktigt omtyckt. Frågan är om han uppskattar de benämningar som han ådragit sig i USA. Här är bara några exempel på hur han omskrivs i skvallerspalterna: Spenderline, Federjerk, Sperminator, K-Fag och Freebeline.

Diaz döljer magena

De brittiska uppgifterna om att Cameron Diaz ska bli mamma kan stämma. Men hon verkar inte beredd att gå ut med nyheten ännu. I Los Angeles har hon de senaste dagarna gjort en "Angelina" och sett till att antingen bära en påse framför magen eller stora, bylsiga kläder.

Matthew odlar hår

Nu vet vi var Matthew McConaughey gör av sina sparpengar.

Karln får tjockare hår för varje offentligt framträdande.

Men han har inte ännu inte avslöjat den mirakulösa förvandlingen som för några år sedan hotade att tillintetgöra hans ställning som en av Hollywoods sexigaste.

Då skymtades hans hjässa mellan de stripiga tovorna och vikarna i pannan gapade djupa. Nu är hans man lika tät som på en isländshäst.

Crowe pappa igen

Inget ont som inte har något gott med sig. Hotellmisshandeln i somras som tvingade Russell Crowe att dra sig tillbaka till ranchen i Australien har burit frukt. Nu kommer rapporter om att han och hustrun Danielle väntar sitt andra barn. Sedan tidigare har de sonen Charles.

JA

NEJ

Magnus Sundholm