Tröjan avslöjade Siennas nya kärlek

NÖJE

Sienna Miller har snabbt kommit över Jude Law.

Det kan hon tacka Hayden Christensen för. De båda skådisarna har blivit ett par under inspelningen av ”Factory girl”. Att de försökt förneka romansen stoppar inte skvallret bland deras arbetskamrater.

– Vi visste att något hänt när Christensen kom ut ur Siennas trailer iklädd den jumper hon burit dagen innan, säger en av dem.

Allens stjärna gör flitiga toalettbesök

Bli inte förvånad om det snart kommer ett luddigt uttalande om hälsoproblem från Jonathan Rhys-Meyers läger.

Skådespelaren som gör den ena huvudrollen i Woody Allens ”Matchpoint” har uppträtt mer än underligt den senaste tiden. På presskonferens i Beverly Hills häromdagen tvingades han två gånger under 45 minuter avbryta för att springa på toaletten. Och på en kändisgala bara några dagar tidigare svettades han ymnigt och såg allt annat än frisk ut.

Klum och Seal – oinbjudna gäster

Seal och Heidi Klum bara skrattade när de tillfrågades om biljetter utanför Beverly Hilton på Golden Globegalan.

– De var inte bjudna men brydde sig inte. De visste att ingen skulle våga stoppa dem och ställa till med en scen framför alla kändisfotografer, säger en person som jobbade med arrangemanget till Aftonbladet.

12 år yngre är modellen för Leonardo

25 måste vara gränsen för Leonardo DiCaprio, 31. I varje fall dumpade han supermodellen Gisele Bundchen när hon kommit halvvägs till 30. Nu har han gått ner i åldern ordentligt. Ny flickvän är den 19-åriga israeliska supermodellen Bar Refaeli. Paret har just tillbringat flera veckor i Italien där förhållandet avslöjats av en av deras privatchaufförer.

JA

NEJ

Magnus Sundholm