Hetaste skvallret handlar om sex

NÖJE

Hollywood kokar av rykten. De som lever längst handlar om sex. Här är de senaste skvallerhistorierna som nöjesbranschen älskar att förmedla.

Flickvännen biten i tungan

En för tillfället mycket känd tv-stjärna med en framgångsrik serie är lika brutal i sängen som hans rollfigur är hård mot sina fiender. En av hans före detta flickvänner tvingades uppsöka sjukhus sedan han under ett ”ömt” ögonblick bitit henne så hårt i tungan att hon började blöda. På sjukhuset fann läkarna inte på något annat råd än att sy igen det gapande såret.

Känd för herpes

En tv-skådespelerska som just nu är i ropet av helt andra orsaker fick mer än bara minnen med sig från de fem år som tv-serien levde.Den heta romansen med en av motspelarna ledde till mystiska fläckar i ansiktet och det dröjde inte länge förrän tv-medarbetarna omnämnde henne som ”hon med herpes”. I dag blossar blåsorna inte upp lika ofta som tidigare men de är väl dokumenterade.

Ljudlig i sängen

Historien som får många att dra på mun under kafferasterna rör en av skådespelarna i en av världens mest framgångsrika tv-serier. Som älskare får mångmiljonären högt betyg, även om avslutningen lämnar mycket att önska. En av hans före detta flickvänner – som för övrigt har rötter i Skandinavien – uppger att han har en lika okontrollerbar som oattraktiv vana. Hennes förhoppning om att första gången bara var ett olycksfall i arbetet grusades ganska snart. Varje gång han fick orgasm ackompanjerades kroppskramperna av en högljudd prutt.

Jobbar på att bli gravid

Avslutningsvis kan vi konstatera att också Reese Witherspoon från ”Walk the line” har sex. Efter Oscarsutmärkelsen satsar hon och maken Ryan Phillippe på ett nytt pris – ett tredje barn.

JA

NEJ

Magnus Sundholm