Senaste nytt från Hollywood

1 av 2
Hilton.
NÖJE

Hilton tjänade massor på hemliga sexvideon

Minns hur upprörd Paris Hilton var när hennes sexvideo släpptes. Nu visar det sig att den enda hon stämde var det bolag som visade korta snuttar ur filmen på internet. Expojkvännen Rick Solomon - som hon förlustar sig med på videon - och distributören rördes aldrig. Det kan ha haft att göra med att hon var med och delade på vinsten.

Videon har sålt i 600 000 exemplar.

Sheridans manager raggade paparazzis

Det var ingen tillfällighet att Nicolette Sheridans shoppingtur på Robertson Boulevard i fredags ivrigt bevakades av kändisfotografer.

Innan den uppmejkade och stylade skådespelerskan gav sig iväg kontaktade hennes manager flera paparazzi och "tipsade" om fotomöjligheten.

När hon anlände till den trendiga Los An-geles-butiken var hon dock mindre samarbetsvillig än sin representant.

-Inga kommentarer, svarade hon på frågan om det var förlovningsringen hon bar på ena handen.

Holmes vägrar göra pr för sin nya film

Som väntat vägrade Katie Holmes göra pr för den kritikerrosade komedin "Thank you for smoking". Hon dök inte upp på röda mattan som i torsdags rullats ut för galapremiären på Directors Guild i Los Angeles.

Somliga misstänker att hennes frånvaro hade något att göra med den bortklippta sexscenen mellan henne och motspelaren Aaron Eckhart.

Eller också valde den höggravida och troende katolska skådespelerskan att stanna hemma eftersom hon är så lycklig i sin relation med scientologen Tom Cruise.

JA

NEJ

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM