”Carmen Electra är bara byst”

Senaste nytt från Hollywood

NÖJE
Carmen Electra

Carmen helt ur form

Carmen Electra är bara byst. Hon är en pinne med två konor som står rätt ut. På Four Seasons Hotel i Beverly Hills i förrgår såg hon allt annat än frisk ut. Kanske är det hennes ”stillsamma” hemmaliv med maken och rockgitarristen Dave Navarro som tagit ut sin rätt.

Upp och hoppa på nytt, Cruise

Tom Cruise har anklagats för att ha stoppat en sexscen med Katie Holmes och ett avsnitt av satirserien ”Southpark”. Frågan är vad han gör nu – med ”Scary movie 4”. Filmen slutar med en flera minuter brutal drift med hans soffhoppande hos Oprah i maj i fjol. Hans hysteriska skratt står i centrum.

Saftig dricks, Carrey

Man ska ha Jim Carrey som granne. När han såg tioåriga Reilly sälja lemonad i närheten av sin lyxvilla i Malibu köpte han snabbt ett glas. När Reilly konstaterade att hon inte kunde växla hans hundradollarssedel viftade han bort det med ”Jag har så många ändå”.

Miljonkrav av Stone

Sharon Stone anklagar maken Phil Bronstein för att ha saboterat hennes karriär. I en stämning kräver hon honom på mångmiljonbelopp. Men något stöd från sin före detta manager kan hon inte räkna med. Han vill inte veta av henne sedan hennes krav inför ”Basic instinct 2” försenade produktionen i flera år. Stone krävde bland annat att få godkänna motspelare och regissör samtidigt som hon ville ha minst 80 miljoner kronor i lön. Kanske hade det gått bättre om någon annan tagit tyglarna. Efter premiärhelgen i USA är den haussade uppföljaren på väg mot en jätteflopp.

JA

Pinks nya album ”I'm not dead” kan ge sångerskan en efterlängtad comeback på topplistorna.

NEJ

Michael Douglas visste precis vad han gjorde när han tackade nej till ”Basic Instinct 2”

Magnus Sundholm