Britney i tårar efter storbråk med Kevin

Skvaller från Hollywood

NÖJE

Det är inte längre en fråga om det ska ta slut, utan när. I fredags kväll rök Britney Spears och maken Kevin Federline ihop igen. Scenen för trätan den här gången var restaurang Nero’s i Caesar’s Palace i Las Vegas. Grälet var så intensivt att Britney till slut flydde från restaurangen med tårar rinnande nerför kinderna.

Kevin verkade inte bry sig. Han drog vidare till klubben Pure där han halsade champagne och festade med sina kompisar tills solen gick upp.

Filmbolag vill peta nya ”OC”-stjärnan Rawat

”OC”-nykomlingen Navi Rawat kan ha sumpat sitt livs långfilmschans. Hon var så dålig under genomläsningen av manuset ”Undead or alive” att filmbolaget vill peta henne som huvudrollsinnehavare. Som om det inte vore skäl nog har producenterna nåtts av ryktet att hon haft samarbetssvårigheter under inspelningen av den populära tv-serien där hon porträtterar Teresa Ramirez. Bolaget bakom skräckfilmen har dock ett problem. Enligt manuset i ”Undead or aliva” är Rawats rollfigur en amerikansk indian och det finns inte många skådespelerskor som har det utseende som krävs för rollen.

Seymour Hoffman ingen diva

Trots Oscarsvinsten har Philip Seymour Hoffman inte lagt sig till med några divalater. Till en presskonferens på ett lyxhotell i Los Angeles kom den kulmagade numera nyktre alkoholisten i en gulrutig skjorta och en väska som såg ut att härstamma från 1970-talet. Faktum är att han höll en så låg profil att vi knappt visste att han var där förrän han satt bakom podiet.

Quaid måste lyfta karriären

Dennis Quaid fick helgen på sig att bestämma sig om han vill ha rollen i ”Return to sender”. Efter att ha sett den amerikanska biotoppen borde han tacksamt ta emot historien om en man som har en romans med sin sons flickvän. ”American dreamz” gick allt annat än bra och de flesta gjorde tummen ner för driften med dokusåpor. Den slutade på en delad åttonde plats.

Magnus Sundholm