Supermodeller i storbråk

Slåss om att vara "The Body" – senaste nytt från Hollywood

NÖJE

De brukade bråka om platsen på catwalken. Nu slåss Heidi Klum och Elle McPherson om en titel.

Båda hävdar rätten till "The body".

Elle har använt uttrycket för att sälja sig och sitt imperium. Heidi använder det som namn på sin underklädeskollektion.

Det kan bli en långdragen tvist. Elle har använt benämningen i tio år. Men Heidi kan hävda - med viss rätt - att branschen i många år kallat henne "The body".

Än backar ingen av dem och ärendet väntas sluta i rätten.

En vit kväll för Axl

Axl Rose tycks ha dragit lärdom av skandalen i Stockholm. På MTV-galan i förra veckan drack han inget starkare än Red Bull. Fast det är klart, med det temperamentet kanske det räcker för att han ska explodera.

Skola för kändisar

Buckley School i Sherman Oaks kallas Los Angeles bästa skola. Men inte så mycket för att utbildningen står i en klass för sig utan för de kontakter kidsen kan knyta på rasterna.

På Buckley har kändisar som författaren Bret Easton Ellis gått, Paris Hilton, Nichole Richie och Jack Nicholsons barn.

Skolan lägger tonvikten vid sport och kreativa ämnen.

Långt ifrån alla ser dock institutionen som ett självklart val för sina barn. Det kan bero på att de tycker att Hilton och Richie inte är något att se upp till.

Sanningen om Tom

Mycket har rapporterats om Tom Cruise förödmjukande avsked från Paramount Pictures.

Låt oss klargöra en sak. Avskedandet hade inget med hans uppträdande att göra. I stället handlade det till 100 procent om pengar. Eller, som en producent i filmstaden uttrycker det:

- Hade han som under tidigare år genererat mångmiljonbelopp åt bolaget kunde han ha ätit små barn till frukost utan att någon hade reagerat.

Ja

Nej

Magnus Sundholm