Swayze åt gratis

Läs det senaste skvallret från Hollywood

1 av 4 | Foto: ap
Patrick Swayze.
NÖJE

Den gamle danshjälten Patrik Swayze är inte för fin för att

äta gratismat.

I förrgår kväll dök den 54-årige skådespelaren från ”Dirty dancing” upp på stillsam fest i en inspelningsstudio på La Brea här i Los Angeles.

Festen arrangerades av välgörenhetsorganisationen World Peace One, som den 11 augusti planerar en jättelik Live Aid-gala från 15 städer runtom i världen.

– Såvitt jag vet har Swayze inget med organisationen att göra. Han kom nog bara för att äta och dricka, berättade en källa för Aftonbladet.

P Diddy vill synas mest

Hur många gånger har vi inte hört kändisar klaga över närgångna fotografer?

Vill man inte bli plåtad behöver man inte göra som Sean ”P Diddy” Combs gjorde i torsdags. När undertecknad gick förbi The Ivy på Robertson Boulevard rådde totaltumult.

Rappmogulen hade bestämt sig för att gästa den alltid paparazzobevakade restaurangen och för att ingen skulle ha en chans att undgå hans närvaro anlände han, hans kompisar och hans livvakter i tre jättelika svarta stadsjeepar.

Cage gillar tv-spel

S Nicolas Cage tycks ha barnasinnet kvar. I skivaffären Virgin Records på Sunset och Cresent Heights slog han i fredags på stort.

Inom loppet av 20 minuter hade han fyllt två kundkorgar fulla med tv-spel och serietidningar.

Men han verkar inte särskilt uppdaterad på området. De krigs- och racingspel han valde var avsedda för den nu ersatta spelkonsolen Playstation 2.

Läs mer Hollywoodskvaller här:

Magnus Sundholm