Måns Zelmerlöws återförening på scen efter flörten

Publikens jubel under showen: ”Väldigt roligt”

TEL AVIV. För ett par år sedan hade de en omskriven flört.

På lördag ställer sig Måns Zelmerlöw med Eleni Foureira för att showa för hela Europa.

– Det är väldigt roligt att göra ett nummer med henne, säger han.

Det har gått fyra år sedan Måns Zelmerlöw charmade Europa med ”Heroes”. Men skåningen är långt ifrån bortglömd i Eurovisionsammanhang.

I kväll står han åter på ESC-scenen för att framföra ett medley som mellanakt ihop med Conchita Wurst, Verka Serduchka och Eleni Foureira där de sjunger varandras låtar och avslutar med Milk and honeys ”Hallelujah”.

Måns: ”Hon är grym”

Samarbetet blir första mötet med Wurst på flera år, och med Eleni Foureira som han hade en omskriven flört med 2016, innan han träffade sin nuvarande kärlek, sambon Ciara Janson.

– Säger du det?, säger han och skrattar.

– Det är väldigt roligt att göra ett nummer med henne, hon är grym.

Hon gör Verka Serduchkas främsta hit tillpublikens jubel. Måns gör en egen version av hennes ”Fuego”.

– Som alltid i ESC är det lite kaos bakom scenen men det kommer bli kanon. Den är betydligt lättare än ”Dancing Lasha Tumbai” som Eleni gör, men hon kan ju dansa. Det hade varit betydligt svårare för mig att dansa loss till den, säger han och skrattar.

Fullspäckat schema

Hans dagar i Tel Aviv är fullspäckade, och kärleken från fansen är fortfarande stark.

– Det blev två konserter i går. Det blev en väldigt sen natt, vi var inte hemma förrän fyra så det blev en tung morgon, säger han och ler.

Konserter, intervjuer och repetitioner avlöser varandra, han släpper två singlar, gästar BBC:s ESC-panel, laddar för albumsläpp i oktober och filar på en Europaturné till början av nästa år. Däremellan finns ändå lite tid ihop Ciara och sonen Albert som finns med på plats.

– Jag har inte träffat dem så mycket för jag har jobbat så mycket. Men det är skönt att komma hem till dem, och i dag hann vi med lunch och lite tid vid poolen.

Hur är familjelivet med en liten son?

– Det går jättebra. Det är mycket logistik men Albert är världens gladaste barn valet är väldigt skönt. Första månaderna tyckte jag inte att det var speciellt kul. Han bajsade sov och åt. Men nu när han nästan går och pratar och det händer saker hela tiden är det jättekul.

Publisert:

LÄS VIDARE