Efter vinsten – Oliver Ingrosso hyllar sin bror

avMathilde Albinsson

Benjamin Ingrosso kammade hem Melodifestivalfinalen med ”Dance you off”.

Bianca jublade. Pernilla Wahlgren grät. Och Oliver Ingrosso hyllade sin lillebror med ett urgulligt klipp på Instagram.

”Du borde vara väldigt stolt över dig själv”, skriver han stolt.

Familjen Wahlgren-Ingrosso backade Benjamin hela vägen till vinst.

Oliver Ingrosso, 28, publicerade ett klipp på Instagram redan innan finalen, där han skickade pepp och en kärleksfull hyllning till sin lillebror.

I klippet ser vi en väldigt ung Benjamin Ingrosso, i vit kostym och välkammat hår, som försöker ta sig in på en nattklubb genom VIP-kön.

Självsäkert förklarar han att han är 18 år och langar fram ett förfalskat ID-kort. I själva verket är han väl i 10-årsåldern.

Vakten genomskådar hans charmiga bluff och ber honom gå därifrån.

Foto: Karin Törnblom / IBL
Oliver och Benjamin Ingrosso.

Sötchockar följarna

Oliver Ingrossos djupdyk i arkivet sötchockar hans följare, som skickar hjärtan och emojisar som skrattar så de gråter.

”Han var gulligare då. Han var coolare då. Men ikväll och ett par år senare är han fortfarande samma barn på insidan! Och han kommer alltid vara min lillebror! Det spelar ingen roll hur det går ikväll, du vet att jag alltid kommer tycka att du förmodligen är den mest talangfulle personen i världen. Och du borde vara väldigt stolt över dig själv oavsett vad!”, skriver Oliver Ingrosso i inlägget.

På söndagen publicerar han ytterligare en bild på sin bror, tagen under finalkvällen. Till bilden skriver han kort och gott ”legend”.

Även Oliver Ingrosso ägnar sig åt musik. Han är dj och musikproducent och släppte sin första progressiv house EP-platta ”iTrack” med Avicii och Otto Knows. Han har samarbetat med namn som Tiësto, Adrian Lux och Armin van Buuren. Han har dessutom spelat med Swedish house mafia, där bland annat äldre kusinen Sebastian Ingrosso ingick.

ARTIKELN HANDLAR OM