Oscar Zia: Mormor godkände mina snuskskämt

Drog fräcka vitsar och onaniskämt

ANNEXET. Oscar Zia fick snuskskämten godkända av mormor – i efterhand.

Efter att ha onaniskämtat och pratat om snabbisar i Sveriges största tv-program stämde han av med sin favoritsläkting.

– Jag pratade med mormor, hon var lugn. Så länge hon var lugn är jag lugn, säger han efter sändningen.

Oscar Zia, 24, och Anis Don Demina, 27, hyllades av tittarna efter Melodifestivalens andra deltävling. Men programledarduons grova sexskämt fick också en och annan tv-tittare att dra öronen åt sig.

Oscar Zia hann med att både skämta om snabbisar och att förföra gifta män innan han landade i ett onaniskämt. Men, precis som planerat, hann Anis Don Demina avbryta honom mitt i ordet ”gråtrunka”.

– LA! GråtruLLA, Oscar, det är när man ramlar och så slår man i ett knä och rullar runt lite och fäller en tår. Gråtrulla, Oscar Zia i SVT och public service, ropade Anis Don Demina för att överrösta programledarkollegan.

Pratade med mormor

När de många sexskämten kommer på tal efter sändningen hänvisar Anis Don Demina direkt till kollegan som berättade att hans mormor godkänt snuskskämten. I efterhand.

Programledarduon Oscar Zia och Anis Don Demina.
Programledarduon Oscar Zia och Anis Don Demina.

– Det snuskades lite, det var väl kul. Jag pratade med mormor, hon var lugn. Så länge hon var lugn är jag lugn, säger Oscar Zia efter sändningen.

Oscar Zia ringde sin mormor både före och efter sändningen. Men han sa inget om de snuskiga skämten på förhand. Och ställde inte heller specifika frågor om dem efteråt. men kände ändå att han fått hennes godkännande.

– Hon är mycket stolt. Det var jättefint, säger han efter sändningen.

Inför sändningen var både Oscar Zia och Anis Don Demina osäkra på om SVT skulle låta dem behålla alla snuskiga skämt.

– Jag och Anis har kommit överens om att det här är roligt. Vafan, lite runk i tv, det har väl aldrig skadat någon, sa Oscar Zia då.

Publisert:

LÄS VIDARE