Melodifestivalen

PRESENTERAS AV

Oddsen avslöjar: De går till final i kväll

Bet365, Unibet och Svenska spel tippar vinnarna i andra deltävlingen: John Lundvik och Bishara

Av: 

Johan M Söderlund

MELODIFESTIVALEN

LIDKÖPING. Vem vinner – och vem försvinner?

Förhandsfavoriten John Lundvik och publikfavoriten Bishara sjunger sig direkt till final, tror oddsmakarna.

Samtidigt får Anton Hagman, Pagan fury och Ann-Louise Hanson lämna tävlingen.

Nu har spelbolagen sagt sitt inför Melodifestivalens fjärde och sista deltävling, enligt oddsjämförelse-sajten Eurovisionworld.

Kvällens stora favorit hos oddsmakarna är John Lundvik. Med gospelinspirerade låten ”Too late for love” tar han sig till final med 1,25 som lägsta odds.

Årets stora stjärnskott Bishara med låten ”On my own” ser ut att göra honom sällskap i finalen den 9 mars. 16-åringen, som upptäcktes i sociala medier, vann Melodifestivalklubbens publikundersökning i går efter genrepet. Nu ligger han på 1,55 som lägsta odds hos spelbolagen.

Nöjesbladets musikrecensent Markus Larsson tror exakt som spelmakarna denna vecka. Han skriver bland annat: ”Lille Bieber från Linköping är antagligen ett socker som tittarna inte kan motstå”, om Bishara och ”Klar. Passera. Krångla inte till det nu. Gå vidare” om John Lundvik.

De får göra upp i Andra chansen ...

Två artister ska göra upp en gång till i Andra chansen i Nyköping nästa vecka.

Lisa Ajax, som tävlar för tredje gången i Melodifestivalen med låten ”Torn”, kommer att få sjunga en gång till, spår oddsmakarna. Hon har 1,7 som lägsta odds.

Med sig till Andra chansen får hon dansbandskungarna Arvingarna och låten ”I do”, enligt spelbolagen. De som satsat på dem får 1,8 gånger pengarna.

Även till Andra chansen spår Markus Larsson samma som oddsmakarna.

”En vesuvio. Med extra mycket ”I do”, tack”, skriver han om Arvingarna och ”En av årets starkaste låtar, men Ajax bär den inte riktigt ända hem”, om Lisa Ajax.

... och de får lämna Mello-tävlingen

De tre bidrag som inte tar sig vidare i kväll är Anton Hagman som sjunger om att hålla kvar vid kärleken i låten ”Känner dig”, Pagan fury med låten ”Stormbringer” och Melloveteranen Ann-Louise Hanson med låten ”Kärleken finns kvar”.

I kvällens deltävling i Lidköping tävlar Pagan fury, Anton Hagman, Lisa Ajax, Arvingarna, Bishara, Ann-Louise Hanson och John Lundvik.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Publisert:

LÄS VIDARE

Urtrista Mello-kläder i svart – och ett fjäderfä

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen

Ann-Louise Hanson

John Lundvik

Lisa Ajax

Anton Hagman

Pagan Fury (band)

Bishara Morad