Det här döljer Robin för tittarna i kväll

Har gjort det 11 gånger – men håller det hemligt i tv-rutan

avTorbjörn Ek

1 av 11

KIEV. Han är propert klädd i en specialsydd kostym.

Men under döljer Robin Bengtsson sin hemlighet – 11 stycken tatueringar.

– Det är svårt att visa dem samtidigt som man har kostym på sig om inte kostymen är genomskinlig, säger han och skrattar.

Hemligheten är väl dold under den specialsydda exklusiva kostymen när han ställer sig på Eurovision song contests scen i Kiev i kväll.

Men den som följer Robin Bengtsson i sociala medier har sett det mesta. Där har han flera gånger de senaste veckorna visat upp sin bara överkropp och därmed också 10 av de 11 tatueringar som pryder hans kropp.

– Jag gillar att visa dem. Det är svårt att visa dem samtidigt som man har kostym på sig om inte kostymen är genomskinlig, säger han och skrattar.

Robin som kommer från Svenljunga är speciellt förtjust i den som han har gjort på foten.

– Den som jag tycker är roligast är faktiskt den här. Är du lite Göteborgare så förstår du vad det är för nåt.

Det är en fotnot.

– Jepp.

Och han är inte nöjd med 11 stycken.

– Jag har faktiskt tänkt att göra ganska många fler. Men jag har inget bråttom med det. Jag vill inte ha nån heltäckande sleeve, jag vill ha lite mer sjömansstuket, där man kanske kommer ihåg varje för en viss period.

Har du nåt du planerar nu?

– Ja, jag har faktiskt tänkt att göra hela ryggtavlan. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha än. Jag var lite inne på att göra världens sju underverk på samma karta, men sen så ångrade jag mig. Pyramiderna är jag väldigt fascinerad av och typ Stonehenge, så jag vill bygga nån slags värld på ryggen med saker som jag tycker är häftiga.

ARTIKELN HANDLAR OM