Nano rensar schemat – släkting i svår bilolycka

Mardrömsuppladdning inför Andra chansen – ställer in alla intervjuer: ”Förkrossad”

Publicerad:
Uppdaterad:

MELODIFESTIVALEN

NYKÖPING. Nano Omars familjemedlem har skadats svårt i en trafikolycka.

Därför ställer artisten in alla intervjuer och presskonferenser under Melodifestival-veckan i Nyköping.

”Nano är naturligtvis förkrossad”, skriver skivbolaget i ett pressmeddelande.

Uppladdningen inför Andra chansen har blivit en mardröm för Nano Omar.

I den första deltävlingen tog han sig vidare med låten ”Chasing rivers” och har sett fram emot att få framföra sin låt i tävlingen igen och slåss om en plats i Melodifestivalens final nästa vecka.

Men nu ställer Nano in alla intervjuer, framträdanden och presskonferenser i Nyköping under Andra chansen-veckan. Han deltog i fotograferingen på torsdagens presskonferens, men gav sedan inga intervjuer.

1 av 3 | Foto: Robin Lorentz-Allard
Nano Omar deltog under pressfotograferingen i Nyköping men gav sen inga intervjuer.

”Naturligtvis förkrossad”

Han kommer att genomföra sina repetitioner på scenen, men inte delta i övriga aktiviteter under Melodifestivalen den här veckan.

”En av Nanos familjemedlemmar har varit med om en svår trafikolycka och ligger tyvärr allvarligt skadad”, skriver Nanos skivbolag Warner music i ett pressmeddelande.

”Nano är naturligtvis förkrossad. Han vill ändå framföra sin låt ’Chasing rivers’ på lördag i Andra chansen men väljer att avstå alla andra aktiviteter under veckan”, fortsätter pressmeddelandet.

”Försöker stötta honom”

Trafikolyckan inträffade för bara några dagar sedan och Nano ställde då in inbokade intervjuer för att kunna vara med sin familjemedlem.

– Han mår efter omständigheterna ändå okej. Han är här nu och vi försöker stötta honom så gott det går på alla sätt så att han ska orka genomföra den här veckan. Det är en jobbig situation, säger Nanos presskontakt på Warner music, Helene Wigren.

Pressmeddelandet avslutas med orden:

”Vi hoppas att alla har förståelse för den svåra situationen han befinner sig i och hjälper honom genom att respektera att vare sig Nano eller vi som jobbar med honom kommer att ge några ytterligare kommentarer.”

Publicerad:

LÄS VIDARE