Här festar stjärnorna efter Andra chansen i natt

Dans på både bord och stolar

Av: Johan M Söderlund, Linn Elmervik, Torbjörn Ek, Robin Lorentz Allard

Publicerad:
Uppdaterad:

NYKÖPING. Pardans, bärs och bubbel.

Här festar stjärnorna i natt efter Mello-succén.

– Jag ska bugga med min pappa, säger Anna Bergendahl.

Champagnen sprutade när tv-kamerorna hade slocknat.

Då intog både Andra chansen-vinnare och förlorare dansgolvet på Melodifestivalens efterfest på artisthotellet i Nyköping. Och stämningen var på topp.

Arvingarna var de första finalisterna att anlända och firade med ett dubbelsprut. Casper Janebring och Lars ”Lasseman” Larsson greppade varsin flaska bubbel och sprutade alla fotografer genomblöta. Sedan anslöt Lisa Ajax och Anna Bergendahl för att även de spruta skumpa.

Dansade på bordet

– Det blir bärs och bubbel, säger Arvingarnas Kim Carlsson.

– Jag skålar med mitt team och ska dansa hela natten, säger Lisa Ajax.

Rebecka Karlsson anlände med fästmannen Tim och fick tröstpussar i mängder. Samtidigt svängde Arvingarna och Vlad Reiser sina lurviga på både matbord och stolar.

– Jag firar och har kul, säger Vlad.

Många av artisterna gick upp på scen för att framföra sina låtar. Nano Omar som haft en tuff vecka efter hans lillebror skadats i en bilolycka höll sig borta och i stället sjöng hans syster Scherie hans låt ”Chasing rivers”.

– Nano känner att han inte vill komma ner, vi mår alla dåligt just nu men jag ville göra det här för Nano och vår lillebror som ligger på sjukhus, sa hon efteråt.

1 av 14

Kramas med frun

Andreas Johnson slogs ut ur tävlingen men hängde inte läpp för det.

– Min fru och mina barn är här och jag kramas och får massa härliga energi av dem, säger han.

I vimlet syntes också Melodifestival-profiler som Håkan ”Nordman” Hemlin, Renaida Braun med pojkvännen Tim, Måns Zelmerlöw och Johanna ”Dotter” Jansson mingla runt. Programledaren Kodjo Akolor tog med sig mamma Grace som han överraskade med Johnny Logan i direktsändning.

Publicerad:

LÄS VIDARE