Felix chock i Ö-vik: exet på plats i arenan

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6

ÖRNSKÖLDSVIK. Felix Sandmans chock: Exet han sjöng om var på plats i arenan.

Hans före detta flickvän dansade bakom konkurrenten Elias Abbas.

– Jag undrar bara hur hon ser det, säger Felix.

Felix Sandman, 19, sjöng om sin spruckna relation. Bidraget ”Every single day” handlar om uppbrottet med ex-flickvännen och dansaren Lovisa Bengtsson, 19.

Samtidigt var hon på plats i arenan. Lovisa Bengtsson är professionell dansare och medverkade i Felixs konkurrent Elias Abbas nummer.

För Nöjesbladet berättar den före detta FO&O-medlemmen om chocken när han insåg att hon skulle vara på plats.

– Det är ju speciellt. Det var inte så jag trodde att det skulle bli. Jag trodde hon skulle sitta hemma och kolla på det på tv. Men det är som det är, säger han.

”Det är så laddat”

Hur känns det att hon är här och ser numret?

– Jag undrar bara hur hon ser det, hennes syn på det och så. Det känns extra, det är väldigt mycket, så det kommer mycket känslor och det är så laddat allting.

Paret gjorde slut för drygt ett halvår sedan och har sprungit på varandra under repetitionerna i veckan. Men de har inte pratat någon längre stund.

– Vi har sagt hej, det är det vi hunnit. Det är inga hard feelings, men det är jobbigt för båda. Jag vet inte, det har varit mycket.

Bröt ihop på scen

Felix Sandman har kämpat med starka känslor hela veckan. Under fredagens repetitioner bröt han ihop i tårar på scen efter att ha lyckats sjunga låten trots en envis förkylning.

– Allt bara släppte. Jag blev väldigt emotionellt överväldigad av att det gick att sjunga. Att det gick bra och att jag också då började få inlevelsen, sa han då.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Lovisa Bengtsson, som inte vill kommentera utan låta låten ”Every single day” tala för sig själv.

De här tävlar i delfinal fyra i Melodifestivalen 2018 00:42
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM