Efter tabben – Pernilla Wahlgrens nya Eurovision-besked

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: PETER WIXTRÖM
Benjamin Ingrosso.

Hon glömde bort sonens Eurovision-medverkan.

Nu planerar Pernilla Wahlgren att stötta Benjamin Ingrosso på plats – trots den snöpliga dubbelbokningen.

– Jag visste inte att det var två olika tävlingar, säger hon.

Extraföreställningar med showen ”Kort, glad och tacksam” stoppar Pernilla Wahlgren från att närvara om Benjamin Ingrosso tar sig till final i Eurovision Song Contest den tolfte maj.

Pernilla berättade om den oturliga dubbelbokningen i podcasten ”Wahlgren & Wistam” i mars.

– Benjamin blir inte ledsen för att jag inte kan komma och jag kör min egen show istället. Och så slipper jag vara nervös, sa hon då.

Missar finalen

Nu har planerna ändrats.

När Pernilla Wahlgren fick veta att sonen tävlar i delfinal nummer två den tionde maj insåg hon att trots att hon trots allt kommer att kunna vara på plats under delar av tävlingen.

– Jag kommer vara med den tionde maj, men går han vidare till final kan jag inte vara med. Jag visste inte att det var två olika tävlingar, säger hon till Nöjesbladet.

Flickvännen kommer

Under en eventuell final får Benjamin Ingrosso nöja sig med stödet från flickvännen Linnea Widmark och hennes familj som åker till Lissabon nästa vecka.

– Jag har sagt att om de vill komma så får de komma, men jag kommer inte tjata. Så min tjej och hennes familj och min morsa kommer, säger han.

I ”Wahlgren & Wistam” har Pernilla Wahlgren berättat att hon glömde bort Benjamins ESC-tävlan när hennes producent frågade om hon kunde göra extraföreställningar av ”Kort, glad och tacksam”. Då bokades föreställningar in den tolfte maj.

– Jag sa ”ta vilka datum som helst, det är lugnt”. Såklart har vi bokat in extraföreställningar just det datumet, sa hon.

Det här bör du veta om Benjamin Ingrosso 00:23
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM