Renaidas besvikelse efter ljudhaveriet: ”Det funkade inte andra gången heller”

MELODIFESTIVALEN

Renaida fick framföra sin låt en gång till, efter att ha drabbats av ljudproblem.

Men teknikkaoset förföljde henne även då.

– Det funkade inte då heller, säger hon besviket till Nöjesbladet.

Renaida Braun drabbades av ett ljudhaveri i finalen och försökte bryta framträdandet i Melodifestivalen enligt SVT:s instruktioner.

– Alltså förlåt, jag hör ingenting!, ropade hon från scenen efter att upprepade gånger ha pillat med sin medhörning.

Men inget hände och artisten tvingades fortsätta leverera.

– Min lyssning, den som man får ljudet ifrån, hängde inte med mig. Jättesynd. Det hade jag inte förberett mig på. Det har funkat förut, det blev lite stressigt.

Ville du bryta?

– Jag hörde ingenting, visste inte om jag sjöng för snabbt eller för högt. Jag hade fått höra att man skulle bryta om det inte känns bra. Och det kändes ju för jävligt. Men låten fortsatte bara.

1 av 2

Hon fick senare framföra sitt bidrag ”All the feels” en gång till – men medhörningen var inte perfekt då heller, uppger artisten för Nöjesbladet.

– Jag hörde ingenting, jag visste inte om jag sjöng för snabbt eller för högt. Jag hade fått höra att man skulle bryta om det inte känns bra. Och det kändes ju för jävligt, men låten bara fortsatte, säger hon och fortsätter:

– SVT stöttade mig jättemycket. De tog beslutet att köra ännu en gång, men det gick Inte bättre. Det funkade inte då heller.

Men besvikelsen finns såklart där.

– Tänk, jag har jobbat från november tills nu med detta och kommer till final. Jag ville bara köra och sen ville den inte sitta i mitt öra. Det var tråkigt.

Renaida: Förlåt jag hör ingenting! 00:21
Så har det gått för Sverige i Eurovision 00:40
ARTIKELN HANDLAR OM