PRESENTERAS AV

Stora problem för Allyawan under Mellorepetitionen

Allyawans repetition fick brytas – blev kaos på scenen

1 av 3
MELODIFESTIVALEN

MALMÖ. Första repet satt inte.

Sedan fungerade inte medhörningen.

Det blev kaos på scenen för Allyawan.

– Jag är inte van, säger han.

Han gör debut i Melodifestivalen med sin ”Vart har du vart”.

Men Allyawan hade stora problem på scenen. Under torsdagens första av tre repetitioner sa han själv ”helt kaos” i mikrofonen efter att ha sjungit klart.

– Det kändes jätteovant liksom. Jag är inte van vid in ear, jag hade inte ens sjungit upp innan, så mycket ligger i förberedelser märker jag nu. Annars tycker jag att det kändes bra. Nu handlar det om att jag sätter refrängen. Den behöver sitta, säger han.

”Behöver smälta”

Vid andra genomsjungningen strulade artistens medhörning och repetitionen fick brytas. Artisten har dessutom flera moment där han rör sig framför olika kameror.

– Nu behöver jag repa in allt i huvudet, var jag ska kolla in och sådär. Men det är ändå rätt lätt, jag har en kamera som följer mig hela tiden. Jag behöver bara smälta allting tror jag, säger han.

– Det jag menade med ”helt kaos” var att jag inte gick i tid, det var ingen synk och lite rösten med. Det var inte kasst, utan helt kaos.

”Vart har du vart” är en urbanlåt olik väldigt många andra Melodifestivallåtar.

– Svensk urbanmusik hörs sällan i sådana här sammanhang, för att inte nämna hiphop. Så oavsett hur det går för mitt nummer är det en dörr in för resten och för en mångfald som vi behöver i tv, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM