Schlager 2017

PRESENTERAS AV

Så kuppade Serneholt pojkvännen på instagram

avFrida Söderlund, Helena Trus, Torbjörn Ek

1 av 5

GÖTEBORG. Marie Serneholt kampanjade på Instagram.

Då gick humorgruppen De vet du till Andra chansen.

– Vi är överlyckliga. Vi har fått mycket hjälp från vänner, säger Johan Gunterberg.

Ingemar Stenmark, Izabella Scorupco, Kristian Luuk och Carolina Gynning.

Ja, det är fyra av tio kändisar som uttryckte sitt stöd för humorgruppen De vet duMarie Serneholts instagram under lördagkvällen. Serneholt, som är tillsammans med bandmedlemmen Johan Gunterberg, kuppade med en överraskningskampanj för att stötta humorgruppen under deras framträdande i Melodifestivalen.

”Känns fantastiskt”

Och kampanjen gav resultat. Tv-tittarna höll med och när deltävlingen var över hade De vet du tagit sig till Andra chansen och slagit ut veteraner som Charlotte Perrelli och Dinah Nah.

– Det känns helt fantastiskt, vi har fått mycket hjälp från vänner, Stenmarck bland andra. Vi blev överraskande att det blev så mycket kärlek. Vi är överlyckliga, säger Johan Gunterberg.

De vet du, som har en stor fanbase bland unga, vill visa att det går att lyckas i traditionella sammanhang med underhållning och glädje.

– Det var jätteviktigt att lyckas. Vi kände att vi visar att man inte alltid behöver de ”musikaliska” eller vanliga bakgrunderna, man kan gå vidare på underhållning och glädje så länge man har en publik som tycker om det man gör och som då röstar fram en, säger Chris Martland.

ARTIKELN HANDLAR OM