Arja Saijonmaa gör schlagercomeback

Andreas Johnson och tjejbandet High15 tävlar också i Mello – och ”Idol”-paret gör en duett

Arja Saijonmaa gör schlagercomeback.

Andreas Johnson och High15 har också fått en plats i tävlingen.

Dessutom kan Nöjesbladet avslöja att Liamoo och Hanna Ferm kommer att tävla tillsammans – och sjunga en duett.

Arja Saijonmaa, 73, gör comeback i Melodifestivalen 2019. Nöjesbladet kan avslöja att den folkkära artisten kommer att framföra en låt i tävlingen.

Arja kom tvåa i Melodifestivaldebuten 1987 med blivande svensktoppshitten ”Högt över havet” och har därefter tävlat ännu en gång, 2005 med ”Vad du än trodde så trodde du fel” som åkte ut i sin deltävling.

Andreas Johnson tävlar för sjunde gången

Nu ställer hon upp igen, enligt flera väl insatta källor.

Nöjesbladet kan också avslöja att Andreas Johnson, 48, återvänder till Melodifestivalen. Det blir sjunde gången som Andreas ställer upp i tävlingen. Första gången han tävlade var 2006 med ”Sing for me” som kom tvåa i finalen. Senast Andreas Johnson tävlade var 2015 med låten ”Living to die” som slogs ut i deltävlingen.

Debut för tjejgruppen

Dessutom kommer tjejgruppen High15 att tävla i Melodifestivalen 2019, enligt uppgifter till Nöjesbladet.

High15 tävlade i ”Talang” 2017 och släppte sin debutsingel tidigare i år. I november släppte de fyra tjejerna julsingeln ”La la la” och nu uppger flera källor att de fått en av de 28 platserna i Melodifestivalen 2019 och kommer att presenteras på SVT:s presskonferens under tisdagen.

”Idol”-duett

Nöjesbladet har tidigare kunnat avslöja att Liam ”Liamoo” Cacathian Thomassen och Hanna Ferm kommer att ställa upp i Melodifestivalen nästa år. Nu avslöjar väl insatta källor att de båda tidigare ”Idol”-deltagarna kommer att framföra en duett tillsammans.

Duon gjorde succé och skapade romansrykten i ”Idol” 2017 när Liamoo, som vunnit tävlingen året innan, parades ihop med Hanna Ferm i TV4-tävlingens duettmoment. Nu får de möjlighet att återskapa den gnistan i Melodifestivalen 2019.

Publisert:

LÄS VIDARE