Lina Hedlunds kärleksplaner med Nassim efter Mello

Så tänker programledartrion tackla slutet – när Melodifestivalen 2020 är över

SOLNA. Efter sex veckors turné väntar chips och sömn för programledarna.

Och Lina Hedlund avslöjar att nästa steg med kärleken Nassim inleds redan på måndag.

– Då sitter jag hos mäklaren och får mitt hus, säger Lina Hedlund.

Sex veckors turnerande och flera månaders arbete är snart över för programledarna Lina Hedlund, 41, Linnea Henriksson, 33, och David Sundin, 43.

Men för en av dem drar nästa projekt igång redan på måndag.

– Då sitter jag hos mäklaren och får mitt hus. Så är det faktiskt, säger Lina Hedlund.

Tillsammans med sin fästman Nassim al Fakir, 42, skriver hon kontraktet. Villan på några hundra kvadrat ligger strax utanför Stockholm. Direkt på måndag räknar Lina med att bjuda över vänner på middag i det omöblerade huset.

Sen väntar husrenovering.

– Det ska bli härligt, framför allt att mina barn ska få en tomt där de kan ut och leka. Det är Kilafors-nerven i mig, jag måste ut i skogen.

Programledarna har redan bokat in en middag nästa vecka tillsammans, för att prata om vad de varit med om.
Programledarna har redan bokat in en middag nästa vecka tillsammans, för att prata om vad de varit med om.

Delar ut sömn till sambo

Linnea Henriksson kommer istället att mötas av ett ventilationsproblem i lägenheten när hon kommer hem efter Melodifestivalen.

– Det finns en renovering som vi påbörjade när jag var höggravid, som jag sen tyckte var astråkig att göra när jag fått en unge. Så den kanske jag ska slutföra nu, säger hon.

Men hon ska också sätta maken Wille Alin och 1-åriga barnet i bilen för att köra ut till sommarstugan och tända en brasa.

– Jag tänkte att jag ska låta min sambo sova för första gången på sex veckor.

Linnea Henriksson ska titta på sina naglar när hon går tillbaka till småbarnslivet, för att minnas tillbaka på allt glitter och glamour.
Linnea Henriksson ska titta på sina naglar när hon går tillbaka till småbarnslivet, för att minnas tillbaka på allt glitter och glamour.

Discofeber på lördag

När de ställer sig på Melodifestivalsscenen för sista gången i år har alla tre jobbat med låttexten efter en låtidé av Linnea Henriksson.

– Det handlar om att festen blir vad man gör den till, säger Linnea Henriksson.

Men varken husköp eller renovering väntar David Sundin efter helgens final. Han har dock en väldigt tydlig målbild av hur hans måndag ska se ut, som han inte vill rubba på.

– Det är snacks, det är läsk, och det kanske är hela måndagen, hela tisdagen och kanske en bit in på onsdagen faktiskt. Det kommer bli något alldeles extra, det kan jag med säkerhet säga, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE