PRESENTERAS AV

Zara Larssons show hyllas – ”superproffs”

1 av 2 | Foto: JIMMY WIXTRÖM
Zara Larsson.

avFrida Söderlund, Torbjörn Ek

MELODIFESTIVALEN

SOLNA. Tre låtar och tolv dansare.

Zara Larssons supershow hyllas av finalisterna.

– Det är bara att buga sig, säger Benjamin Ingrosso.

Zara Larsson, 19, gör en av mellanakterna under finalen av Melodifestivalen.

Sveriges popdrottning inleder genom att hissas ner från taket och tar sedan ton till osläppta singeln ”Only you”, som är skriven av forna Kent-sångaren Jocke Berg och Petra Marklund.

Som att det inte vore nog följer ett ordentligt upptempo-parti med hitsinglarna ”I would like” och ”Ain’t my fault” tillsammans med tolv kvinnliga dansare.

Nu hyllas Zaras supershow av tävlingens finalister.

Benjamin Ingrosso, 19, låter lovorden flöda.

– Zara är grym! Hon har gjort det här i så många år nu, hon är så sjukt proffsig. Det är så kul att se att det går så bra för henne. Hon är ett superproffs. Det är bara att buga sig, säger han.

”Sånt jäkla proffs”

Även Mariette, 34, kunde inte slita ögonen från svenska superstjärnan.

– Hon är så bra. Sånt jäkla proffs. Jag beundrar verkligen henne. Snygg är hon också, ha ha.

Zaras tolv dansare bar alla liknande kläder där det stod ”Lush life” i linningarna – titeln till singeln som blev Larssons stora internationella genombrott. Zara har tidigare uppträtt på galor som MTV EMA’s.

Ace Wilder: ”Asgrymt”

Ace Wilder, 34, tycker det är bra att få in Zara Larsson för mixen av typen artister som kan finnas i Melodifestivalsammanhang.

– Det var asgrymt, det är så jäkla skönt att få in creddiga artister på Mello-scenen. Om ni vet vad jag menar, Hon är grym, framträdandet var awesome, säger hon.

Larsson passade också på att hylla startfältet.

– Jag tycker det är kul med ett litet generationsbyte. Det känns ungt och fräscht. Det är svårt att säga vilken som kommer vinna, alla andra år tycker jag att det har varit helt självklart, men inte i år, sa hon från scenen.

ARTIKELN HANDLAR OM