Schlager 2017

PRESENTERAS AV

Därför ÄR Charlotte Perrelli världens lyxigaste schlagerdiva

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli

Det gick inget vidare för Charlotte Perrelli i årets Melodifestival. La Perrelli hänger inte läpp för det. För trots allt är den hårt arbetande artisten världens lyxigaste schlagerdiva.

1. FORDON

Charlotte Perrelli uppskattar Volvos automobiler. Här avtäcker hon sitt senaste köp. En Volvo XC90 Limited Edition med beige skinnklädsel: ”Nya XC90 slår allt jag kört, den är helt magisk! Den har allt, fullsmetad och nya interiören är vrålsnygg”, säger Charlotte om bilköpet. Pris från cirka 598 000 kronor, enligt Volvo.

Förutom Volvon äger Perrelli en Mini Cooper-cab. Bilen var en födelsedagspresent från hennes snälla make Anders. ”Perfekt med en söt liten shoppingbil, MiniCooperS som går att parkera lätt överallt! Jätteroligt. Tack min älskade! Jag blir så bortskämd”, skrev hon på Twitter

2. FRITID

Klart barnen ska kunna spela hockey med stil. Självklart finns det en egen hockeyrink hemma hos Charlotte.”Sedan har det byggts hockeyrink!!! Tjoho, skrev hon på bloggen.

3. BRÖLLOP

Charlotte och Anders bröllop var en extra allt-tillställning som enligt uppgift gick lös på i runda slängar två, tre miljoner.

120 gäster flögs till Frankrike och inkvarterades i tre dygn på slottet Châteu d’Esclimont väl där väntade dagar av mys, båtturer, middagar men framförallt en rejäl bröllospfest. Micael Bindefeld sammanfattade tillställningen som ”superglamouröst”
Förutom själva kalaset införskaffades till bröllopet följande:
Bröllopsklänning av lyxdesignern Elie Saab, ca 500 000 kr
Jimmy Choo-skor, ca 5000 kr
Hyrbil, Lamborghini, ca 15 000 i timmen
Alliansring, minst 100 000 kr
Cartierklocka, 20 000 kr
Blommmor, ett tiotal florister knegade på. Anders Jensen har sagt att kostnaden motsvarade ”en bättre bil”.

4. BOSTAD

Charlotte och hennes familj bor ståndsmässigt i en 800 kvadratmeter stor villa på Djursholm. Fastigheten är utrustad med gym, bio, en egen allé, ett stort växthus och till och med ett eget skyddsrum.

5. Väskan

Perrelli bär såklart runt sina prylar med stil. Just nu är det märket Valentino som gäller

6. SEMESTER

Charlotte flyr höstmörkret för solmys på Bali. Transporten dit sker självklart i förstaklass.

7. Vinterstugan

Charlotte Perelli tycker det är hälsosamt och stärkande i fjällen. Sportlovet tillbringas därför i Åre. För ett par år sedan skaffade familjen en vinterstuga i det jämtländska paradiset. Familjen var dock inte helt nöjd husets placering varpå ny vinterstuga införskaffades.

Publisert:

LÄS VIDARE