”Min käraste ägodel? Får jag säga min mamma?”

Läs hela chattet med Måns Zelmerlöw.

NÖJE
Foto: peter Wixtröm
Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw säger: Hej alla! Nu är jag här! Skriv så skrivbordet glöder! ;) Och tack för alla röster! Fantastiskt!

Linda säger: Är du rädd att alltid bli förknippad med Idol?

Måns Zelmerlöw säger: Hej! Nejdå, det är rätt lugnt. Jag tror jag var medveten om att det skulle bli så redan när jag stod inför idol-juryn. Men jag klagar inte!

lollo säger: hej måns :) tror du att du kommer slå sebbe i globen ?? :D kramkram

Måns Zelmerlöw säger: Hej lollo! jag har ingen aning. Han har en jättebra låt och gör den jättebra. Ska jag vara helt ärlig så är jag extremt nöjd med att bara få tävla i globen! men det är klart att jag är revansch-sugen!

Måns Zelmerlöw säger: ;)

jo säger: vad fick dig att ställa upp i meloifestivalen?

Måns Zelmerlöw säger: Det har nog alltid varit en dröm för mig som jag aldrig i mina vildaste drömmar trott skulle bli verklighet. När jag blev tillfrågad om jag ville sjunga cara mia och fick höra låten så tänkte jag; Sjukt grym låt! och tackade ja. Och idag är jag ju grymt glad att jag gjorde det! ;)

Jessica säger: Hej Måns, tänkte höra vad som e dina "5 måsten" när du letar flickvän?

Keep up the good work, Kram Jessica

Måns Zelmerlöw säger: oj, mina 5 måsten...hihi...vet inte om jag har 5 måsten men okej hon ska ha humor, vara social, ha vackra ögon, vara avslappnad och...hmm...tycka det är okej att jag äter några knäckemackor och smular innan jag går o lägger mig.. ;)

C säger: Vilken låt har du på huvudet just nu?

Måns Zelmerlöw säger: My chemical romance - the black parade. Kan inte få den ur skallen hur gärna jag än vill!

Måns Zelmerlöw säger: sjukt bra låt!

Catarina säger: Grattis till vinsten! Vad tycker du om att Magnus inte gick vidare?

Måns Zelmerlöw säger: jag förstår det inte riktigt. Magnus har en riktigt, riktigt bra låt och sjunger ju som en gud. Han borde ha gått vidare enligt mig. Dock vet jag inte vilken låt som inte skulle åkt ut istället. svårt det där...:)

michaela säger: Tycker du att du är bättre på att dansa än att sjunga? /Kram michaela

Måns Zelmerlöw säger: Hej Michaela! Också en svår fråga. Jag tycker väl att jag är som bäst när jag gör båda två. Jag är bättre på att sjunga ballader än att dansa tror jag. Vill iaf att det ska vara så!

Cleo säger: GRATTIS! Hur sent firade du segern?

Måns Zelmerlöw säger: Oj. Det blev väl rätt sent. ;) Vid 4-5 tror jag. Jag var så sanslöst glad! Bästa festen i mitt liv!

Nemo säger: känns detta som en revanch eftersom du inte vann idol? ;)

Måns Zelmerlöw säger: Ska jag vara ärlig var jag aldrig särskilt besviken att jag inte vann idol. I och med att jag fick chansen i Let's Dance sen trots en 5e-plats. Och utan Let's Dance hade jag inte fått rollen i Grease. Och utan grease hade jag inte stått i melodifestivalen. Men det är klart att det känns som att det nästan är större att gå vidare från melodifestivalen än att vinna idol. Och att få göra det tillsammans med Sebbe är ju ännu bättre!

AR säger: Vilken är din allra käraste ägodel?

Måns Zelmerlöw säger: Får jag säga min mamma? ;)

Måns Zelmerlöw säger: annars är det nog min gitarr...

C säger: Vilken är din favoritreplik i Grease?

Måns Zelmerlöw säger: "Tjena killar, och här står ni och hänger som vanligt!?" Typ det första jag säger..

jessica säger: hejsan...måste bara säga att du har grym utstrålning! hur ska du förbereda dig inför finalen?

Måns Zelmerlöw säger: Tack så jättemycket! Jag ska sova, sova och sova. Förra veckan krävde en hel del energi så jag är lite småtrött idag. ;) Imorrn ska vi gå igenom numret och se om vi ska göra några ändringar inför finalen. Så ska jag träna på sången också. Både den och dansen ska sitta ännu bättre. Tror jag kan göra numret rätt mycket bättre i globen faktiskt. Hoppas det! :)

08tjejen säger: vilken var/ är din favoritlåt av alla dom som varit med i delfinalerna? *kram*

Måns Zelmerlöw säger: har ju varit så många bra låtar men favoriten var nog Sonjas i lördags. The ark var också jättebra men det var nog hela paketet som gjorde det. Show, låt och sång.

Johanna säger: Den där kyssen mellan dig och Sebbe, vad handlade det om? :)

Måns Zelmerlöw säger: hahaha...ja du..fotografen undrade om vi kunde kyssa varandra och både han och jag var extremt glada så vi gjorde det. Ingen större grej om du frågar mig. En kompispuss. :) Vi är nog rätt säkra på vår läggning båda två!haha

Marika säger: Kommer Du att Släppa en skiva snart och isåfall när då?

Måns Zelmerlöw säger: hej Marika! Jag hoppas att den kan komma i maj. Jag vill ju vara med och skriva på så mycket som möjligt och vi har några spår som inte är klara. men jag ska nog hinna tror jag. Den kommer bli jättebra, jag lovar!

linnéa säger: det ryktades om en liten romans mellan dig & therese (the attic) stämmer detta?

Måns Zelmerlöw säger: på allvar? har det ryktats om det?haha. Nej det stämmer inte. Inte vad jag vet iaf. Therese var verkligen jättegullig men jag tror inte min flickvän hade varit så förtjust i det! :)

Moderator säger: Det här blir dagens sista fråga:

Alice säger: Måns! Vad är det galnaste ett fan gjort?

Måns Zelmerlöw säger: Också en jättesvår fråga. Jag har nog inte så många galna fans. Det galnaste är väl alla som stått och väntat i typ 10 minusgrader under let's dance och andra gig jag gjort. Det värmer verkligen en liten skånepågs hjärta! Och när jag fick ett silverarmband i 20-årspresent. Jag blev sjukt glad!

Måns Zelmerlöw säger: Tack alla för en trevlig session! Titta gärna in på min hemsida manszelmerlow.se och skriv om ni undrar något mer! Tack också för alla röster och allt stöd jag fått under detta året! Ni är verkligen helt fantastiska! Massa kramar en lycklig Måns