”Låten handlar inte om onani”

Läs hela chattet med After Dark

NÖJE
Foto: andreas bardell
Christer Lindarw firade med Bosse Bildoktorn och Martin Timell.

After Dark säger: Hej på er! Nu är After Dark här.

Tess säger: Tror ni att ni kommer vinna`?

Johanna säger: Hej! Blev ni besvikna när ni inte gick vidare ?

After Dark säger: Eftersom vi kom på en hedrande 5:e plats i lördags är nog risken ganska stor att vi inte vinner finalen ;-) putte säger: Hur känns det som man att klä om till kvinna dag och dag, det måste vara en ganska härlig känsla, du är jätteduktig hoppas du fortsätter länge än, ps du borde gått till final

After Dark säger: Hej Johanna! Klart att vi ville gått vidare men vi känner ändå att vi gjorde vårt bästa och tror nog att låten blir en jättehit ändå.

Danielle säger: Hejsan! Vilken låt tyckte ni var bäst? Den som ni hade nu eller La dolce vita?

After Dark säger: Hej Putte! Tack så jätte mycket för komplimangen. Det är väl alltid kul att få klä ut sig - maskeradfest varje dag :)

After Dark säger: Det som var kul med att ställa upp igen var för att låtarna är så himla olika. Just därför är det omöjligt att jämnföra dem. Båda är bäst!

After Dark!<3 säger: Vadgjorde ni när ni kom hem efter melodifestivalen`??

After Dark säger: Efter en superrolig vecka så SOV jag hela kvällen igår... Zzzzzzzz!

Erik säger: var kommer namnet After Dark ifrån?

After Dark säger: När vi började showa, för en massa år sedan, gjorde vi det efter mörkret hade fallit in, dvs After Dark ;)

veronica säger: något planerat för året?turne?

After Dark säger: Vi turnérar just nu och kommer fortsätta under resten av året. Vi släpper dessutom en cd och en dvd den 11 april. Ett minst sagt händelserikt år! Singeln släpptes förresten idag, så nu kan ni själva sjunga karaoke till den hemma.

E-tuna säger: Hej,hej!Tycker du är otroligt snygg som kvinna och vilka ben du har!Avundsjuk...Vem tror du tar hem hela rasket i finalen?

After Dark säger: Tack så mycket!!! Tror att The Ark har stor chans att vinna. Ola Salo har NÄSTA lika snygga ben som jag ;-)

Elin säger: hej! jag hejade på låten! synd att ni inte gick vidare till finalen.Komer ni vara med igen?

After Dark säger: Man ska aldrig säga aldrig...

Sara säger: After Dark! Hur reagerade Martin och Tina när ni frågade om de ville vara med?

After Dark säger: Hej Sara! Dom blev jätteglada. Martin ansåg att det var hans enda chans att få vara med i festivalen :)

_emma__ säger: Var det du som som designade scenkläderna?

After Dark säger: Ja, det var det. Men dec syddes upp med hjälp av Thalia.

Imme säger: Handlar verkligen låten om onani? :D

After Dark säger: Hej Imme! NEJ! Låten handlar inte om onani. Den handlar om "gör det själv" programmen i tv som ex Äntligen hemma. Men vi tycket det var kul med ordleken som gör budskapet dubbeltydigt. Men återigen - det handlar inte om onani.

Moderator säger: Nu kommer den sista frågan. Rocco säger: Nu vill jag veta allt om efterfesten ;-)))

After Dark säger: Ha ha! Efterfest var toppen! Vi dansade natten lång med Martin Timell och Bosse Bildoktorn som hade kommit för att stötta oss. Vill ni förresten se bakgrundsvideon i sin helhet (där alla fyra programledare dansar och sjunger) kan ni gå in på Rix FM}s hemsida www.rixfm.se Dom kommer kanske lägga upp den där. Eller så ses vi på vår sida www.afterdark.se

After Dark säger: Tusen tack alla underbara människor! Ta saken i egna händer! Puss och kram!

Moderator säger: Vi tackar After Dark för chatten! Nu fortsätter schlagerchattarna.