”Jag är inte ens rädd för The Ark”

Läs hela chattet med Anna Book

NÖJE
Foto: andreas bardell
Anna Book gick vidare till finalen i Melodifestivalen. I dag chattade hon med aftonbladet.se:s läsare.

Anna Book säger: Hej allihopa! Nu är jag på plats och ni kan ställa era frågor!

sofi säger: Hej anna! trodde du att du skulle gå vidare?

Anna Book säger: Jag hoppades det, men man kan ju aldrig vara säker. Jag tog inget för givet, men jag trodde på låten och jag trodde på mig själv.

Dejviid säger: Köpte du lördags godis till barnen för hundringen du fick av Luuk som du sa då? ;D hehe HEJA!HEJA!

Anna Book säger: Jag fick aldrig hundra spänn av Luuk, och köpa lördagsgodis var det enda jag kom på på i stundens hetta. Och mina barn är mer för frukt. Jag fick stålar av min man i stället.

rosmarie säger: var får du all energi från? jag gillar din fart och fläkt på scen

och dina låtar är superbra tack anna för dessa fina låtar

Anna Book säger: Tack snälla! Energin kommer nog bara från att jag känner stor lust till livet och jag får mycket kärlek. Då är det inte svårt att dela med sig av det.

elsa säger: hej!

hur gammal var du när du fick ett skivkontrakt?

Anna Book säger: Å, då var jag bara 14 år.

sanna säger: vad var roligast i melodifestivalen?

Anna Book säger: Förberedelserna är jätteroliga, men det absolut roligaste är att få gå ut på scen och uppträda för publiken och tv-tittarna. Det är det som saknas när man bara tränar.

Ida säger: Grattis Anna!! härlig låt du har! hur firade du segern?

Anna Book säger: Tackar tackar! Jag firade med alla övriga deltagare och med min familj och skivbolaget. jag dansade på bordet och på dansgolvet och pussade alla. Vi hade pusskalas. Det var en trevlig fest och en rolig kväll.

Liza säger: hur tycker du det känns att ha en egen blogg?

Anna Book säger: Det var specielt eftersom jag inte ägnar så mycket tid åt datorer. Det var jätteroligt och många härliga kommentarer.

Hanna säger: Vad ska du ha för kläder i finalen?

Anna Book säger: Jag kommer nog inte ändra så mycket. Det känns inte som som jag behöver det. Det känns tryggt och bra.

fridis säger: Har du själv någon favorit/rival? i festivalen, som du tror du kommer gå långt?

Anna Book säger: En bra fråga. Jag har många favoriter och många kompisar som är med. Jag får rösta på dom några gånger var. Men, jag kommer nog heja lite extra på Jimmy Jansson, Magnus Carlsson och Jessica Andersson.

säger: Hejsan Anna!Du är så himla snygg,vad är din favoriträtt?

Anna Book säger: Det var en rolig fråga! Jag tycker om det mesta, men min favoriträtt just nu är sushi. Jag älskar det. Jag är inte så stor i maten, det är fräscht och enkelt. Och tack för komplimangen!

Karl F säger: Hej! Tycker du själv att kvalitén på årets låtar är bra?

Anna Book säger: Ja, alltså, det finns ju alltid dom som är svagare och dom som är starkare. Jag säger som Bert: det är dom som är där för att tävla och dom som är där för att underhålla. Alla är väldigt personliga måste jag säga.

Carolina säger: Hej du var bra i lördags men jag har en fråga har du något djur?

Anna Book säger: Nej, jag har inga djur just nu. Jag har däremot haft egen häst, hund och kaniner. Det är mina favoritdjur. Men tyvärr så är min man och son allergiska, så just nu har vi inga djur alls.

emelie_9år säger: vad heter dina barn Anna

Anna Book säger: Dom heter Felicia, Antonio och Vanessa. De är 15, 6 och 4 år.

Josefine säger: HEEEEEJ, va heter din kille?

Anna Book säger: Min kille och man heter Roberto.

Albin säger: Vad skulle du göra om du var osynlig för en dag?

Anna Book säger: Oj vad svårt. Då skulle jag vilja tillbringa dagen med kungafamiljen och se hur kungen och drottningen har det en dag. Höra alla insider-storys inom kungafamiljen.

danskatten säger: Vilket nr har du i skostorlek? Har du många skor? Grattiskram!

Anna Book säger: Tack snälla! Kram tillbaka! Min storlek är 36 och jag har allt för många skor, eller man kan inte få för många skor förresten. Man kan aldrig få för många!

Hanna säger: Heej :) Vem är du mest "räddast" för i finalen ? :) Ha de så braa :D Hoppas vi ses i grekland sen dåå ;D

Anna Book säger: Jag är inte rädd för någon över huvud taget, inte ens The Ark! Jag gör min grej så få de andra göra sin, sen får tittarna rösta. Jag kan bara tänka på mig själv, annars tappar man fokus.

Frida säger: Hej hej!Vad gjorde du när du inte va sångare?

Anna Book säger: Jag har alltid varit sångerska, sedan jag var 14 år. Jag har aldrig hållit på med något annat eller haft något annat jobb.

michael sundius säger: Hej,har du någon fan-club?

Anna Book säger: Nej, det har jag faktiskt inte längre. Men jag kanske måste skaffa en. Sedan håller jag på och startar upp en hemsida: www.annabook.nu.

peter säger: saknar du tiden med ola ström o per dunsö???

Anna Book säger: Ja, det var kul! Men det jag saknar mest var att jag var jäkligt snygg i bikinin ;).

margareta säger: Vad gjorde du igår kväll?

Anna Book säger: Jag kom hem från Jönköping, sedan satt jag igång med att jobba med Let}s dance. Jag åkte och hälsade på ett par som vann tittartävlingen, så jag jobbade.

Stjärnan säger: Heeeeeei anna..jag älskar dina låtar..speciellt den du sjöng på melodifestivalen..lr vad det var...ÄLSKADE DEN..helt underbar....,,,haru någonsin haft scenskräck???//Puss&Kram 3

Anna Book säger: Tackar tackar för komplimangen! Det var roligt att höra! Nej, jag har faktiskt inte haft scenskräck. Jag älskar det här.

Sofia säger: Hej Anna! Det märks värkligen att du gillar att stå på scen! Vilken av gångerna har varit roligast att vara med på i Melodifestivalen? Denna gång eller när du var yngre? Många kramar

Anna Book säger: Det är svårt att välja. ABC var speciell eftersom jag var så ung då. Men jag väljer denna, nu ställde jag upp helt och hållet efter mina egna beslut och min egen magkänsla och det är viktigt.

percy säger: Hej anna! jag hller på dig* i år är du schlagerdrottning! Hur skulle det kännas att representera sverige? Kan du inte visa lite mer av dina danstalanger uppe på scenen?! Vi vet ju vad du kan från Let's Dance;-)

I år vinner du, så kämpa på och va så mycket sclager du bara kan!

Mvh Percy*

Anna Book säger: Tack snälla! jag skulle känna mig jättestolt om Sverige ville skicka iväg en lite rund och jäkligt glad artist. Om jag kommer till Finland blir det ett helt danssolo, det kan jag lova!

Anna Book säger: Jättetack till alla som röstat på mig och tack för alla fina frågor och all kärlek. Pussar och kramar. / Anna

Moderator säger: Tack Anna och alla som ville chatta. Ni kan läsa chattsammandrag från alla schlagerchattar på Schlagersajten: www.aftonbladet.se/schlager

Läs alla chattarna: