Läsarna: Rätt låtar vidare!

Sanna Nielsen storfavorit bland läsarna på aftonbladet.se

1 av 2 | Foto: Poppe Linge
NÖJE

– Helt 100% klockrent att Sanna Nielsen gick direkt till final, låten är klart bäst hittils i år tycker jag. Så skriver signaturen "thewave" i forumet på aftonbladet.se.

Läsarna verkar vara eniga i att rätt låtar gick vidare denna kväll i Västerås.

Sanna Nielsen och bröderna Rongedal var kvällens stora vinnare och läsarna på aftonbladet.se håller med. Över 74 procent av mer än 14 000 läsare anser att låtarna som gick vidare i kväll var de enda rätta, och det är Sanna Nielsen som är mest älskad av dem alla. Över 40 procent av aftonbladet.se:s läsare ansåg att Sanna gjorde bäst ifrån sig ikväll.

Till och med ok med Christer

I forumet pågår diskussionerna för fullt, signaturen "Mac 76" skriver:

"Helt rätt låtar gick vidare! Nu kan jag till och med acceptera att Christer Sjögren gick vidare förra veckan!"

Men det finns de som är chockade över att den stora schlagerdrottningen Carola tillsammans med Andreas inte gick direkt till final, signaturen "loijsen" skriver:

"Vad tänker ni med när ni röstar... vi måste skicka låtar som har en möjlighet ute i Europa!!! Rongedal ja, de kan ha en chans. Men Sanna... en otroligt bra låt men ingen vinnarlåt. Carola och Andreas skulle ha gått direkt till Globen!"

Problem med röstningen

Många läsare är också väldigt upprörda för att de inte kom fram i telefonslussarna när de skulle rösta. Signaturen "karinasi" skriver:

"Skulle rösta på Carola och Andreas både jag och mina barn samt släktingar ni norr men ingen av oss kom fram. Det verkar lite skumt eller vad är det som hänt??"

Diskutera vidare i vårt forum på aftonbladet.se!

ARTIKELN HANDLAR OM