”Jag blir rörd när jag sjunger låten”

Läs hela chattet med Sanna Nielsen

NÖJE
Foto: Anders Thoresson
Sanna Nielsen chattade med aftonbladet.se:s läsare.

Sanna Nielsen säger: Hej på er!!!! Nu är jag här
Nathalie säger: Hej Sanna! Jag och min syster tycker att din låt i lördags var kanoners! hur kändes det att vinna? GRATTIS! Kram kram
Sanna Nielsen säger: Tusen tack!!! Blir så glad=) Det känns helt otroligt. Det börjar landa hos mej nu och börjar förstå vad som faktiskt hände i Lördags!
Amanda1 säger: Vilken av de andra tävlande kom du bäst överens med ?
Sanna Nielsen säger: Jag hade trevligt med alla, men de som jag träffade på mest var Ola och Rongedal!
Sanna säger: Hejsan Sanna, detta är Sanna :) jag undrade bara om du var nervös innan du uppträdde i lördags ?
Sanna Nielsen säger: Hej Sanna=) Jag var ganska lugn inför framträdandet, men när musiken började så var det några fjärilar som levde sina liv en aning=)
DavidG säger: Hej snana, du verkade väldigt känslosam när du sjöng empty room, betyder låten något väldigt speciellt för dig? MVH/David
Sanna Nielsen säger: Jag blir väldigt rörd när jag sjunger låten. Den har gett mej något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men den känslan har jag haft ända sedan jag hörde den första gången.
Linnie säger: Hej Sanna!!! JAg är sååååååååå glad att du gick vidare. Jag är ett riktigt schlagerfreak och skulle verkligen bli stolt om det blir du som får reprecentera Sverige i år!! Jag tror på seger för dig, Lycka till! Vem är din egen favorit av årets låtar?
Sanna Nielsen säger: Tack så mycket. Vad roligt att höra. Jag är så glad över helgens resultat och l'ngtar redan till Globen. Jag har ett par favoriter själv redan och den senaste e verkligen bröderna rongedal!!!!
Lyxunge säger: Du ser så himla stark ut, vad tar du i bänkpress?
Sanna Nielsen säger: Det tackar man för=) Jag tränar en del, men det e nästan enbart kondition... så bänkpress har jag inte prövat.. men det måste jag ju göra nu=)
becca säger: vem är din förebild?
Sanna Nielsen säger: Min förebild inom musiken är Celine Dion. Jag såg henne för två år sedan i Las Vegas och hon var grym. Fantastisk artist. Ska även se henne i sommar på globen.. det blir häftigt!
Molly säger: Hej Sanna! Hur många gånger har du varit med i svenska Melodifestivalen?
Sanna Nielsen säger: Hej Molly. Detta blir min femte gång i melodifestivalen!
becca säger: vad tror du om dina chanser i globen ? :-)
Sanna Nielsen säger: Oj det har jag inte ens vågat tänka på ännu. Jag njuter fortfarande över finalplatsen i helgen=) Men jag är mkt laddad iför finalen och hoppas på en väldigt rolig vecka
Cecilia säger: hur firade du att du kom in i finalen?
Sanna Nielsen säger: Jag firade med min fantastiska familj, sambo och vännerna! PLus alla andra på den fantastiska efterfesten på hotellet. Det var mkt trevligt. God mat, och massa dans!!
statsgården säger: när kom du på att du va en riktig talang på att sjunga???
Sanna Nielsen säger: eh.. jag började sjunga vid 7 års ålder ungefär och sen har det alltid fortsatt, har alltid älskat det jag gör.
SummerFia säger: Hej! Om du fick välja vilket yrke som helst, vilket skulle du då välja, och varför? Förutom det du redan håller på med :)
Sanna Nielsen säger: Hm har funderat många gånger på den frågan. Jag kommer aldrig på något egentligen. Men jag vet att jag gärna skulle vija arbeta med barn på något sätt.
Lasse säger: Hej Sanna, Grattis!! Bäst som vanligt. Blir det någon turne i Sommar??
Sanna Nielsen säger: Åh tusen tack!! Vet inte om det blir någon specifik turne i sommar, men jag har gig inbokade i sommar så jag kommer få åka runt i vårt vackra land återigen=)
sanna säger: HEJ Sanna! Jag tycker att din låt var bäst i lördagens program och hur känns det att "besegra" Carola som ju ändå är STOR i sverige?
Sanna Nielsen säger: Tusen tack, jag känner mej så glad efter helgens tävling. Ja du, jag tyckte det var så häftigt att jag fick komma till finalen=)
Elin säger: Hej Sanna vi träffades i Fornbyn! Och ditt numer va helt bara asså ... wow!! jag hejar på dig! .. men en liten fråga hur känns det att av en kändis? .. och hur känns det att stå på scen}? .. kramar elin!
Sanna Nielsen säger: Tusen tack, så roligt att höra=) Jag älskar att stå på scen. Det är det roligaste jag får vara med om. Jag försöker att inte tänka så mkt på "kändisskapet" utan vill bara ha så kul som helst.
berra säger: hej.gratulerar att du gick vidare.du kommer att få åka till belgrad.hur tror du dina chanser är där??
Sanna Nielsen säger: oj då, tack så hemskt mkt. Det känns som en vinst för mej att få komma till Globen finalen=) Men det e klart att det hade varit så roligt att få komam till Belgrad. SKulle det bli så så skulle jag njuta av varje sekund...
Daniel säger: Hej Sanna, du har inte bara en stor röst.. Hur lång är du egentligen? ;-))
Sanna Nielsen säger: tack=) ja du jag e JÄTTELÅNG!!!! Hela 180 cm.. men med de klackarna jag hade i kördags får jag väl dra till med ytterligare 6 cm.
Marre säger: Hej Sanna! Först av allt tack för ett fantastiskt och känslosamt uppträdande i lördags. Sen undrar jag om du har någon ritual som du alltid gör innan du går upp på scen? Kramar Marre
Sanna Nielsen säger: Tack Marie! Jag brukar alltid vilja vara lite för mej själv innan jag går upp på scen. Då brukar jag stå och sjunga igenom låten tusen ggr och fokuserar bara på vad jag ska göra.
Amanda1 säger: Vad gillar du att göra när du inte håller på med musik ?
Sanna Nielsen säger: När jag inte sjunger så älskar jag att umgås med mina vänner och familjen. Brukar gå på bio, ta en fika ute på stan. Älskar oxp inredning så det blir ibland lite shopping för hemmet=)
Helena säger: Hej Sanna! Blev helt tagen av ditt framträdande, helt klart en vinnare- hela vägen! Kommer du släppa nån skiva snart? Lycka till!
Sanna Nielsen säger: Tack så mkt=) Det kommer SNART en platta, som jag ser så fram mot. Den är på engelska och håller fortfarande på att spela in den. MEN den kommer någon gång i April!
Sasa säger: hej sanna! hur kändes det när ditt namn ropades upp först till finalen?
Sanna Nielsen säger: Jag förstod knappt någonting. Jag skrek och ögonen fylldes av tårar och det blev lite komiskt för jag har en hel del ögonfransar, men de klibbades iho på grund av tårar så jag kumde knappt se något när jag gick upp på scen.. *Skratt*
Måns säger: Din låt var mkt bra :) hur kommer du fira om du vinner i globen nu då ?
Sanna Nielsen säger: Oj då.. om jag vinner i globen. Jag är så nöjd av att bara få komam dit, men det skulle ju bli ännu mera dans och ännu mera kramar och ännu mera glädje!!!!!!!!
Moderator säger: Nu är tiden snart slut. Här kommer den sista frågan:
Lena säger: Tänker du byta scenkläder till Globen? Kram!!
Sanna Nielsen säger: Haha!!! En bra fråga=) Som det kändes i Lördags så trivdes jag väldigt bra i det jag hade, men vi får se...
Moderator säger: Det var all tid vi hade den här gången. Tack alla läsare för att ni ville chatta och tack till Sanna Nielsen!
Sanna Nielsen säger: Tack allihopa! Må så gott så ses vi i GLOBEN!!!!!!!!!