”Vi shoppade scenkläderna second hand”

Läs hela chattet med Johnson & Häggkvist

NÖJE

Carina säger: Grattis!!! vilken show ni bjöd på i lördags!!! kommer ni fortsätta göra saker ihop?
Johnson & Häggkvist säger: Tack!! Kul att du gillade showen. Till att börja så ska vi ju åka till Kiruna i alla fall. Och förhoppningsvis lite längre än så:-)
Drottningen säger: Hej Carola & Johnson ni har en jätte bra låt i melodifestivalen.Hur länge har ni känt varandra? :) ni är bääst puss och kram mvh Drottningen
Johnson & Häggkvist säger: Tack! Vi har varit bekanta i snart 10 år men sjöng för första gången tillsammans på en vänninas bröllop för 4 år sen.
Lyxunge säger: Ni ser nästan ut som syskon! Hur kom det sig att ni blev ihopparade?
Johnson & Häggkvist säger: Ja lite lika kanske vi är, haha. Vi har pratat länge om att göra något tillsammans så det är ingen som har parat ihop oss.
ika säger: du är så bra Andreas vad tycker du om att du bara kom till andra chansen?
Johnson & Häggkvist säger: Jag är jätteglad över att vi fortfarande är kvar i tävlingen och det ska bli riktigt kul att åka till Kiruna för där har jag aldrig varit förut.
Freddan säger: Hur många gånger har ni övat tillsammans?
Johnson & Häggkvist säger: Vi har repat vid ett par tillfällen i Stockholm och sen repar man ganska många gånger på plats i Västerås.
Orpheus säger: Hej, Lycka till i andra chansen. En fråga till dig Andreas. Har en känsla att du är en perfektionist. Nästan petig i detaljer,ordentliga kostymer, halsdukar mm. Stämmer det? Eller kan du vara lite slarvig privat. Jeans o t shirt tex? P. s ni är båda jättebra artister!
Johnson & Häggkvist säger: Tack för lycka till! Jag älskar kläder och tycker om att känna mej fin men just nu har jag jeans och t-shirt och är jätterufsig i håret, haha.
Enna säger: Väljer ni själva era scenkläder?
Johnson & Häggkvist säger: Ja den här gången blev det helt eget val från varsin seconhand-butik. Och vi bestämde oss väldigt sent...
Pernilla säger: Varför kallar ni inte er för Häggkvist & Johnson? Tjejernas namn ska väl alltid stå först. Ni är kanon bra!
Johnson & Häggkvist säger: Det var en kul fråga. Vi funderade hit och dit men Johnson & Häggkvist låg bättre i munnen. Tack för berömmet!
Amanda1 säger: Vad är det bästa med att vara artister ? Kram
Johnson & Häggkvist säger: Det är att få uppleva en känsla av total harmoni med musiken. Att vara kreativ, att skapa, att få möta publiken, att få röra vid sina innersta strängar känslomässigt och andligt.
HenkeQ8 säger: Vilka va era favoriter i deltävlingen i Västerås?
Johnson & Häggkvist säger: Sannas låt tyckte vi om hela veckan och det är det bästa hon har gjort, vi är verkligen glada för hennes skull.
Lina säger: Heej! Jättesynd att ni inte gick direkt till final, men ni har ju fortfarande en andra chans i Kiruna. Lovar att rösta jättemycket! Det gjorde jag i lördags med, men kom bara fram en gång. Vad gör ni precis innan ni går upp på scenen? Stora kramar /Lina
Johnson & Häggkvist säger: Vi samlar oss, kramas och peppar varandra. Kram Lina!
Amanda1 säger: Vad är dt bästa med att jobba ihop med varandra tycker ni ?
Johnson & Häggkvist säger: Att vi är nästan lika långa.. haha... Våra röster låter bra ihop, vi ger varandra bra vibrationer och vi hjälper varandra att utvecklas som artister.
Moderator säger: Nu är tiden snart slut. Här kommer den sista frågan:
Magnus säger: Carola, du gasar ju på så skönt inför sista refrängen i One Love. Hur brett är ditt register? Hur många oktaver sträcker sig din röst över? Har alltid velat veta.
Johnson & Häggkvist säger: Tack! Mycket högre än det du hörde i lördags kommer jag inte! Om jag använder falsettregistret så kommer jag lite högre men med bröströst så är detta taket. Jag ska kolla upp hur många oktaver det är. Har aldrig brytt mig om att räkna...
Moderator säger: Det var all tid vi hade den här gången. Tack alla läsare för att ni ville chatta och tack till Johnson & Häggkvist!
Johnson & Häggkvist säger: Tack snälla alla ni som ställt frågor. Vi är glada och nöjda och nu laddar vi för Kiruna. Stort tack till alla er som ringde och röstade på oss. Vi blir varma och rörda! Kram från Carola och Andreas.

ARTIKELN HANDLAR OM