Perrelli i naken- bråk

Här är bilden som startade rykten över hela Europa

NÖJE

BELGRAD. Rykten på Eurovisions största sajter hävdade i helgen att Charlotte Perrelli, 33, ska posera naken i en serbisk tidning.

Ett påhopp som upprör stjärnan.

– De utnyttjar mitt namn, säger hon.

Aftonbladet kan i dag exklusivt visa bilderna som startat nakenbråket.

Man ska tro att hon är naken. Det hävdar fotografen som i går tog några av helgens mest omdebatterade bilder. De på Charlotte Perrelli – insvept i en svensk flagga.

Foto: Foto: ZORAN ILIC
vägrade vara avklädd Charlotte Perrelli poserar insvept i den svenska flaggan på ett hustak med utsikt över hela Belgrad. Bilden finns i dag publicerad i den serbiska tidningen Alo. Vid sidan om Charlotte är ukrainska Ani Lorak, 29, grekiska Kalomira, 23, bulgariska Joanna, 21, polska Isis Gee, 35, och maltesiska Morena, 24, också fotograferade.

– Det ska se ut som att hon bara har flaggan på sig. Hon var jätteglad över fotograferingen, säger fotografen Zoran Ilic på tidningen Alo.

En nakeninsinuering, som hon själv poängterar, det inte ligger någon sanning i. Hon genomförde fotograferingen med ett krav.

– Mitt linne skulle synas under flaggan så att det inte blir några onödiga spekulationer. Jag var noga med att säga att axelbandet måste vara kvar. Hoppas att de inte retuscherar bort det, säger Charlotte.

Spreds över Europa

Bilderna, som publiceras i den serbiska tidningen Alo i dag, är porträtt av sex kvinnliga tävlande i årets Eurovison, och ryktena om att det var en nakenfotografering som skulle äga rum startade i helgen på Malta.

Efter det spreds nyheten som en löpeld över Europas mest lästa schlagerhemsidor.

Perrellis team kontaktade sajten ESC Today – den största schlagersajten – och krävde en omedelbar dementi, vilket de fick under helgen.

– Det finns ingen anledning för mig att vara naken, säger sångerskan.

När Aftonbladet pratar med Charlotte är hon uppgiven över alla rykten runt hennes utseende.

Kallades porrstjärna

I förra veckan liknade journalisten Anders Grønneberg på norska Dagbladet Charlotte vid en porrstjärna. Nu uppmärksammade flera länder att Perrelli skulle kasta kläderna.

– Det blir så här när man är favorittippad och före detta vinnare. Man får räkna med att folk använder sig av mitt namn på det sättet, säger hon.

FAKTA

Norrmännen och Bert – alla har de bråkat med Charlotte

15 maj 2008: I norska Dagbladets kallar skribenten Anders Grønneberg Perrelli för en blond bimbo som mest liknar den norska porrstjärnan Tanya.

8 maj 2008: Till kändissajten Side 2 säger den norske schlagerartisten Åge Sten Nilsen att Charlotte Perrelli ser ut som en transvestit och har ett oäkta leende.

29 februari 2008: Psykologen Claes Norring protesterar mot att den nerbantade Perrelli är med i schlagerfältet. Han menar att hon är en dålig förebild för unga. ”Högst olämpligt att hon är med”, säger han.

1999–2002: Under flera år ligger Perrelli i en infekterad rättstvist med skivbolagsdirektören Bert Karlsson. Bråket pågår också utanför rättssalen och Bert säger att Charlotte sminkar sig så att hon ser ut som en hora.

ARTIKELN HANDLAR OM