Så förbereder sig schlagerstjärnorna

Bloggar om artistlivet och spänningen inför deltävlingen i Karlskrona

1 av 3
Linda Bengtzing.
NÖJE

Nu är det fem dagar kvar innan nästa deltävling i Karlskrona drar igång och våra schlagerbloggare förbereder sig för fullt.

Men hur? Vad gör de nu under veckan i väntan på sin dom? Aftonbladet.se guidar dig genom deras bloggar.

Linda Bengtzing försöker slappna av med ett bad. I fredags skrev hon i sin blogg att om exakt en vecka kommer hon vara antigen överlycklig och chockad som Frida Muranius eller besviken: ”Vad man än tänker och säger är man med i en tävling vill man självklart vinna!”

I dag passade hon på att ta ett sista bad innan avfärden till Karlskrona i morgon: ”Dagens schema var planerat av djävulen, men nu ska jag räkna änglar, får och drömma om Christer Björkman” skriver hon i sin blogg här på aftonbladet.se

Något blygsamme Nordman är nu på klubbturné land och rike runt.

I sin blogg är han inte lika avslappnad som Linda Bengtzing. Han ligger inte i något badkar och drömmer om Christer Björkman utan provar sina kläder han ska ha på sig under deltävlingen och har fattat en sak: ”Vi har just insett att det bara är en vecka kvar tills det är dags för oss att ta oss ner till Karlskrona. Det har gått tre år sen sist vi var med” skriver han.

Sibel är provdocka

Även den tjejen är upptagen med sina klädprovningar: ”Jag har provat massa kläder till Karlskrona i veckan o de är verkligen sååå snygga” hälsar hon till sina fans.

Ja hur det än blir nu på lördag är en sak säker. Vi kommer att få se en himla massa klädkreaktioner. Läs deltagarnas bloggar här på aftonbladet.se.

Schlagerbloggar – läs dem här:

Linda Bengtzing: "Sista badet hemma innan avfärd"

Nordman: "Det blir inte t-shirts i år i alla fall"

Sibel: "Ännu en skräll"

Calaisa: "Nya jeans på en måndag"