Här visar Danny lite bröst

Tobbe och Trus sätter betyf på Andra chansens schlagerkläder

1 av 8
NÖJE

KARLSTAD

Vi är inga modelejon. Och skiter fullständigt i om schlagerstjärnorna följer trenderna på catwalken i New York.

Men, vi kan schlager.

I år är programledarna Danny Saucedo och Gina Dirawi snyggare än någonsin.

Därför plussar Nöjesbladets expertduo Tobbe Ek och Helena Trus årets godbitar.

Gina som Loreen och Danny som Danny

TOBBE & TRUS: Ginas dröm att få dansa Loreen-krabbdansen gick i uppfyllelse och den eviga tvåans lysande dräkt från förra året öppnade första delfinalen. Ett extraplus för den nya detaljen - ljusslingan kring Dannys framskrev.

Folkdräkterna

TOBBE & TRUS: Skönt att mellanakterna finns så Danny får lite färg på sig ibland. Trots att folkdräkter kan vara något av det töntigaste som finns är det ursvenskt och det är ju schlagern också. Men snyggt? Inte ens på heta Gina och Danny. Betyget blir lågt, men kärleksfullt.

Bollywood

TOBBE & TRUS: Ja, även här passar Danny på att visa lite bröst. De som tagna ur en Disney-film, och om Danny inte hade sin darling Molly kunde vi lätt ha förväxlat detta med en bröllopsfest inför miljoner tittare. En väldigt prålig sådan.

Läderklänning

TOBBE & TRUS: Ginas läckra dominatrix-klänning i läder fulländas med den strama frisyren och piskan till hästsvans. Danny kompletterar med snygga höga skinnboots men kunde ha brutit av med någon färg, den lediga vita tischan räcker inte riktigt.

Gina i glitter, Danny svart med slag

TOBBE & TRUS: Vilken Oscarsgala som helst hade förgyllts av det här paret. Filmstjärnorna borde vara gröna av avund över Ginas glittriga balstass. Och de Hollywood-hunkar som inte inspireras av Dannys kostym nästa år får skylla dig själva. Så här blir något enkelt svart lite mer spännande

Ginas spräckliga, Dannys gula dojjor

TOBBE & TRUS: Här är vi oeniga. Trus älskar Ginas spräckliga klänning medan Tobbe går bananer över Dannys gula dojjor och bara tycker det är synd att näsduken inte matchar. Betyget är vi dock eniga om.

Danny och Gina i svartvitt

TOBBE & TRUS: Här har verkligen stylisterna Petra Tungården och Maggan Julle överträffat sig själva. Ginas svala, androgyna, kritvita look är solklart hennes snyggaste i år. Och Dannys ganska strikta outfit har det där lilla extra. Snälla Jan Helin - får vi anlita egna stylister nästa år?

BONUSSET:

Danny visar överkroppen i numret med Lena PH

TOBBE & TRUS: Ja, det här fick väl halva Sverige att sluta äta chips och rusa till gymmet. Visst, Dannys så kallade superkropp må kännas uttjatad men vi måste ändå hylla honom för att han bjuder tv-tittarna på både humor och muskler.