Dominika Peczynski: ”Vår relation är över”

Army of Lovers vägrar svara när Camilla ringer

1 av 4
Army of lovers med La Camilla.
NÖJE

Camilla Henemark kritiserar sina forna Army of Lovers-kollegor efter att ha fått sparken.

Nu rasar bandmedlemmen Dominika Peczynski:

– Det är jag som blivit sviken, säger hon till Nöjesbladet.

Efter förra veckans avtackande från eurodancegruppen Army of Lovers har Camilla ”La Camilla” Henemark, 48, blivit bemött med tystnad.

– Jag önskar att jag hade fått träffa bandet men de svarar inte i telefonen när jag ringer. De vill inte prata med mig, säger hon till Nöjesbladet.

Hon är besviken över hur hon blivit behandlad av Alexander Bard, 51, Dominika Peczynski, 42 och Jean-Pierre Barda, 47.

– Nu vill jag bara ta reda på vad som pågått bakom min rygg. Jag är i chocktillstånd, vet inte vad jag ska göra, säger hon.

”Respektlöst”

Enligt Dominika Peczynski är anledningen till varför Camilla Henemark fick sluta självklar:

– Har man månader på sig för att lära sig tre meningar så förstår jag att Alexander blir arg. Skiter man i att lära sig sina få meningar är det respektlöst, säger hon.

Bandmedlemmarna menar att de har varit i kontakt med Henemark flera gånger. Och att tanken från början var att de skulle bli en kvartett efter schlagern.

– Vi har talat med henne flera gånger, hon blåljuger. Ljugandet är också en av orsakerna till att hon fått sluta i gruppen, säger Alexander Bard.

Vänskapen är slut

– Sanningen är att hon inte ville ha med mig på återföreningen. Hon ville inte ha med mig i Melodifestivalen. Sen kunde hon inte mima och då blev Alexander sur, det är sanningen, säger Dominika Peczynski.

I vintras var de två kvinnorna vänner och firade jul tillsammans, men nu är det alltså slut på vänskapen.

– Vi har varit väldigt bra kompisar. Hon har bott hos mig när hon var hemlös och firade jul med mig. Vi hade ju ett band tillsammans, Happy Hoes, som hon inte hade några problem med att dumpa när hon fick erbjudande om Melodifestivalen. Sen fick jag höra att hon inte ville ha med mig– då är det svårt att fortsätta vara vänner, säger Dominika Peczynski.

Varför tror du att hon hade sådana krav?

– Tjejer håller på så. Jag har tagit det ganska hårt. Det har skrivits om att hon känt sig sviken men det är precis tvärtom, det är jag som blivit sviken. Jag trodde det var min kompis, det visade sig att det inte var det. Vår relation är över.

ARTIKELN HANDLAR OM